Huawei je zvanično predstavio sledeću generaciju pametnih naočara HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II. Na osnovu svoje prepoznatljive filozofije dizajna koja se ogleda u besprekornom spajanju tehnologije sa modom, Huawei pametne naočare druge generacije nastavljaju da se fokusiraju na audio i pametne inovacije, uz anagardni a istovremeno udoban dizajn i veći broj pametnih funkcija. Na ovaj način, Huawei kreira trend nošenja prenosivih pametnih modnih dodataka za potrošače koji prate modu.

Kolekcija Eyewear II je smela i unapređena verzija GENTLE MONSTER dizajna. Eyewear II se oslanja na GENTLE MONSTER dizajnersku filozofiju koja ne samo da je vizuelno zapanjujuća već nudi i široku paletu sunčanih naočara i opcija naočara koje ističu ličnost korisnika. Eyewear II koristi osnovnu tehnologiju kompanije Huawei i karakteristike zvučne zaštite privatnosti. Poluotvoreni, ultra tanki zvučnik velike amplitude efikasno otklanja rasipanje zvuka i pruža nosiocu stereo zvuk visoke definicije. Novonadograđena funkcija Smart Interaction pretvara naočare u vašeg ličnog asistenta, koji nudi ne samo brži pristup informacijama, već i inteligentniji oblik interakcije pružajući korisnicima potpuno novo iskustvo.

Moda i udobnost

Naočare HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II nude udobnije iskustvo nošenja. Integrišući tehnologije na precizan način, tanak ram je napravljen od plastičnog titanijuma za manju gustinu i manju težinu. Šarka između slepoočnica i oboda okvira takođe je napravljena od titanijuma, sa povećanom čvrstinom pri držanju kako bi se smanjio osećaj prianjanja na slepoočnicama. Dalje, zakrivljeni ugao slušalice je povećan u odnosu na prvu generaciju, sa 12 ° na 20 °, kako bi se postiglo bolje prilagođavanje.

Povezana vest:  Počinje CE&HA sajam- tehnika nikad pristupačnija

U poređenju sa prvom generacijom, Eyewear II poseduje veći, tanji zvučnik velike amplitude. On nudi širi opseg zvuka za veće uživanje, te je savršen za slušanje muzike, igranje igara ili gledanje televizije.

Eyewear II takođe poseduje jedinstveni akustični dizajn privatnosti, sa po jednim poluotvorenim zvučnikom na svakoj strani slepoočnica, koji prenosi zvuk direktno na uho korisnika kroz usmerenu zvučnu komoru, efikasno smanjujući rasipanje zvuka i pružajući jasnije stereo iskustvo. U međuvremenu, oba rama poseduju rupe za curenje koje nadoknađuju usmerene zvučne talase generisane zvučnim šupljinama, dodatno smanjujući rasipanje zvuka. Zajedno sa adaptivnom tehnologijom jačine zvuka, Eyewear II može automatski smanjiti jačinu zvuka na osnovu ambijentalnog zvučnog okruženja, što osigurava da korisnik može jasno da čuje dok minimalizuje uticaj na ljude oko sebe.

Povezana vest:  Kompanija Canon lansira seriju imagePRESS C170

Pametan zvuk, pametna interakcija

Eyewear II podržava ažuriranu pametnu kontrolu pokreta. Da bi se povezali[1], korisnici treba samo nežno da stisnu levu dršku naočara u predelu slepoočnica. Pored toga, glasovni asistent se može lako aktivirati dvostrukim tapkanjem dela drške naočara kod leve slepoočnice. Eyewear II takođe podržava pokrete prevlačenja. Da bi reprodukovali sledeću / prethodnu pesmu ili podesili jačinu zvuka, korisnici treba samo da prevuku nekoliko puta po dršci naočara u predelu slepoočnica, bez potrebe da vade telefon. Opremljen sa više naprednih senzora, Eyewear II može inteligentno otkriti status upotrebe[2]. Na primer, tokom reprodukcije muzike, Eyewear II će se zaustaviti kada senzori otkriju da je korisnik skinuo naočare i nastaviće ako ih ponovo stavi u roku od tri minuta.

Pored toga, Eyewear II otišao je korak napred u pogledu pametnog iskustva. Nakon što korisnik neko vreme stavi po strani Eyewear II i ponovo ga vrati, na ekranu pametnog telefona će se pojaviti prozor, tako da korisnik jednim pogledom može da proveri nivo baterije Eyewear II. Klikom na iskačući prozor korisnik može brzo da pristupi podešavanjima uređaja za više detalja[3]. Takođe, Eyewear II su podešene tako da korisnik čuje poruku pozdrava svaki dan kada ih prvi put stavi.

Povezana vest:  Erbas osniva posebno odeljenje za korporativne avione

Pored izuzetnog audio iskustva, Eyewear II dolazi sa moćnom baterijom koja omogućava korisnicima da ih nose satima. Eyewear II može da reprodukuje muziku 5 sati[4] neprekidno sa jednim punjenjem. Štaviše, Eyewear II poseduje novu NFC tehnologiju beskontaktnog i bežičnog brzog punjenja, omogućavajući naočarima da budu spremne za upotrebu bilo kada i bilo gde.

[1] Zahteva podešavanja u aplikaciji AI Life (verzija 11.0.3 ili novija). Korisnici Huawei pametnih telefona mogu tražiti i preuzeti aplikaciju AI Life u Huawei AppGallery. Ostali Android korisnici mogu skenirati QR kod za preuzimanje aplikacije pozivajući se na Korisnički priručnik u paketu. Aplikacija AI Life još uvek NIJE dostupna na iOS ili Vindows pametnim telefonima.

[2] Omogućeno po podrazumevanim podešavanjima. Može se onemogućiti ručno.

[3] Potreban je Huawei pametni telefon sa EMUI10.0 ili novijom verzijom.

[4] Podaci dobijeni iz Huawei laboratorija.