Tokom trajanja nedelje popusta, 23-29. novembra, proizvode brenda HONOR možete kupiti po sniženim cenama

Budući da nam se praznici približavaju, pravi je trenutak da obezbedite savršene poklone za svoje bliske osobe, ali i za sebe. Poslednji novembarski petak, poznatiji kao Black Friday će vam omogućiti da ih pronađete po sniženim cenama, posebno kada je reč o vašim omiljenim pametnim satovima, mobilnim telefonima, slušalicama brenda HONOR.

Jedan od njih, HONOR Watch GS PRO imaćete priliku da pronađete na sniženju od skoro 30%, odnosno 29.999,00 dinara, i time obradujete sve moderne avanturiste i ljude koji se ne ustručavaju da istraže nepoznate predele. Ovaj sat izrađen je da izdrži najveće moguće napore što je i potvrđeno na čak 14 testova izdržljivosti MIL-STD-810G, odnosno otporan je na niski pritisak, visoku i nisku temperaturu, sunčevo zračenje, kišu, vlagu, pesak, prašinu, duboku vodu, udarce i vibracije.

Povezana vest:  Canon postavio inovativan izazov za izdavače i štampare da promene način na koji gledaju knjige

Dolazi u tri boje, Charcoal Black, Marl White i Camo Blue i poseduje bateriju koja može trajati do 25 dana u standardnim uslovima te ga skoro mesec dana možete koristiti bez brige o trajanju baterije.

Takođe, HONOR Watch GSP Pro pomoću svojih funkcija prati sve parametre koji su bitni za vaše zdravlje poput praćenja pulsa i sna, merenja nivoa kiseonika u krvi i stresa. Pored toga što nudi kompletan pregled zdravlja, ovaj uređaj ima čak 18 profesionalnih režima treninga poput trčanja, planinarenja, boksa, skijanja, raznih fitnes aktivnosti, kao i 85 prilagođenih režima treninga koji vam pomažu da ostanete aktivni i angažovani te će svakodnevno vežbanje biti lakše neko ikad.

Povezana vest:  Broj mobilnih zlonamernih napada udvostručen tokom 2018. godine, sajber kriminalci izoštravaju strategije distribucije

Tokom HONOR Black Friday nedelje popusta koja traje do 29. novembra u ovlašćenim maloprodajama imaćete priliku da pored HONOR GS Pro Watch pronađete i druge pametne satove po sniženim cenama poput HONOR Magic Watch 2 i HONOR Watch ES, čija će cena biti 18.999,00 i 12.999,00 dinara.

Od mobilnih telefona koje možete pronaći na akciju su sledeći modeli, lansirani tokom ove godine – 9X, 9X Lite, 9A i 9X Pro. Smartfon atraktivnog dizajna sa trostrukom kamerom, 9A koji poseduje 6,3″ FullView dispej naćićete u prodavnica po nikad povoljnijoj ceni – 15.999,00 dinara, kao i izvanredne modele 9X i 9X Lite za samo 24.999,00 i 19.999,00 dinara. Pored ova tri modela, snižen je i 9X Pro, telefon sa 48MP trostrukom kamerom, Kirin 810 setom čipova i sistemom tečnog hlađenja, i njegova cena ove nedelje biće 28.999.00 dinara.

Povezana vest:  Pouzdani i pristupačni saveznici – Huawei nova Y70 i Huawei nova Y90

A za zabavu u pokretu, otkrijte i bezične slušalice Magic Earbuds, koje filtriraju neželjenu buku iz okruženja i donose novi zvuk vašim omiljenim pesmama, čija će snižena cena biti 3.999,00 dinara.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i u ovlašćenim maloprodajama pronađite proizvode koji će pratiti vaš životni stil.