Xiaomi je danas predstavio i Mi TV Q1 75″, svoju, do sada, najbolju vrhunsku QLED 4K TV ponudu za globalno tržište. Zahvaljujući ogromnom 75“ panelu, tehnologiji kvantnih tačaka kao i Android TVTM 10 sistemu i poboljšanom iskustvu pametnog televizora, Xiaomi dovodi 4K iskustvo pametnog televizora do krajnjih granica.

„Kategorija televizora definitivno je jedna od najvažnijih kategorija unutar Xiaomijevog svemira proizvoda i nastavljamo pomerati naše granice kako bismo pružili još bolje specifikacije i inovativnost“, rekao je Emory Babb, Xiaomijev product marketing manager. „Nastavljajući snažni zamah Mi TV-a u Kini i Indiji, oduševljeni smo što možemo doneti iskustvo pametnog TV-a sledeće generacije i na globalna tržišta.“

Kvantni skok u sledeću 4K generaciju

Eksponirajući svoj elegantan i minimalistički dizajn s glatkim potpornim nosačem, Mi TV Q1 75″ nudi istinsko filmsko iskustvo sa svojom 4K UHD rezolucijom ekrana i tehnologijom kvantnih tačaka. Njegov masivni 75- inčni ekran od ivice do ivice dolazi sa vrhunskom metalnom završnom obradom i epskim uglom gledanja od 178°, što omogućava stvarno gledanje bez okvira sa bilo kog mesta u prostoriji.

Povezana vest:  MTS mreža: Više od 25 miliona poruka

Kada je reč o kvalitetu slike, Mi TV Q1 75″ korak je iznad ostalih sa svojim 4K QLED ekranom koji odlikuje 100% NTSC opseg boja sa 1,07 milijardi varijacija boja i 1.024 različitih nijansi boja. Opremljen sa 192 zone dinamičkog lokalnog zatamnjenja celog polja, Mi TV Q1 75″ održava nenadmašan kontrast slike – postižući zvezdani odnos kontrasta od 10.000:1. Uz podršku za Dolby Vision®️ i HDR10+, Mi TV Q1 75″ nudi prošireni dinamički opseg i živopisne boje za maksimalno iskustvo gledanja.

Mi TV Q1 75″ pruža impresivno visoku 120Hz brzinu osvežavanja. Zajedno sa HDMI 2.1 priključcima i Auto Low Latency Mode (ALLM), Mi TV Q1 75″ idealan je 4K TV za igrače i streamere.

Povezana vest:  Najbolji gejming računari za sve tipove igrača

Njegove audio specifikacije nisu ništa drugo nego izvanredne i to sa filmskim zvukom iz 30W stereo zvučnika koji koristi šest zvučnika – dva visokotonca i četiri niskotonca za kristalno čist zvuk. Mi TV Q1 75″ takođe podržava Dolby AudioTM i DTS-HD kako bi korisnici za svoje uši iskusili najbolje audio pojačanje u klasi.

Istražite beskrajan niz sadržaja uz Android TVTM 10 

Zasnovan na najnovijem Android TVTM 10, Xiaomijev novi TV idealan je saradnik u kućnoj zabavi. Korisnici imaju pristup više od 700.000 filmova i TV emisija i više od 5.000 aplikacija u Google Play prodavnici.** Popularne aplikacije, uključujući Netflix, Amazon Prime Video i YouTube dolaze unapred instalirane na Mi TV Q1 75″. Namenska dugmad za Netflix i Amazon Prime Video na daljinskom upravljaču olakšavaju korisnicima pristup omiljenom sadržaju. Korisnici se mogu prebaciti sa plesa na svoju omiljenu pesmu putem brzog prelaska na novi Netflixov specijal samo jednim pritiskom na dugme.

Povezana vest:  ADATA XPG predstavlja SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition DDR4 RGB memoriju

Spajanje pametnog iskustva: ultimativno povezani kućni hub

Xiaomi nastavlja da se fokusira na integraciju glasa i tehnologije u kući. Uz namenske mikrofone za upravljanje glasom dalekog polja (do 3 metra), korisnici mogu uživati u hands-free kontroli nad svojim televizorom i drugim povezanim pametnim uređajima jednostavnim izgovaranjem „OK, Google“ za aktiviranje Google Assistanta.** Za korisnike koji žele potpunu privatnost, na dnu ekrana nalazi se i fizički prekidač za isključivanje mikrofona. Ugrađeni Chromecast čini preslikavanje ekrana izuzetno laganim, omogućujući besprekoran prelaz između emitovanja sadržaja s drugih uređaja na televizor u sekundi. **Mi TV Q1 75″ funkcioniše i sa Amazon Alexa.