Bečki start ap WeAreDevelopers organizuje trodnevnu onlajn konferenciju od 23. do 25. marta za sve one koji su zainteresovani da usavrše svoje znanje i veštine u oblasti programiranja. U okviru konferencije biće organizovana predavanja, praktične radionice, sesije kodiranja, razgovori i druženje. Učešće je besplatno uz prethodnu registraciju.

Učesnici će imati priliku da unaprede svoje znanje u oblastima JavaScript, Angular, React, HTML i CSS. Modernizacija aplikacija, razvoj izvornih aplikacija, kombinovanje veštačke inteligencije i korisničkog interfejsa, generisanje koda sa „Angular schematics“ su samo neke od tema koje će biti zastupljene na konferenciji.

Povezana vest:  Dodeljene nagrade za najuspešnije aplikacije mts Android konkursa

WeAreDevelopers je start ap osnovan u Beču 2014. godine koji svake godine organizuje konferencije u Beču, Berlinu i Cirihu. Njihov cilj je povezivanje programera širom sveta i razvoj globane IT zajednice. Start ap je takođe razvio platformu za zaposlene i poslodavce u oblasti informacionih tehnologija sa željom da poveže programere sa evropskim tehnološkim kompanijama.

Više o temama i govornicima na konferenciji možete saznati ovde WeAreDevelopers.

Povezana vest:  Kompanija Panasonic unapredila liniju VIERA LCD televizora, koristeći LED tehnologiju pozadinskog os

PHOTO: Christina Wocintechchat.com