Inovativna fitnes pametna narukvica poseduje različite funkcije za praćenje zdravlja i kondicije kako bi podstakla ljude da ostanu u mentalnoj i fizičkoj formi

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je HONOR Band 6 pametnu narukvicu, najnovijeg člana HONOR premijum linije pametnih uređaja. Ovaj uređaj poseduje zapanjujući 1,47-inčni AMOLED ekran, kao i funkcije pomoću kojih možete dobiti sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja, ali i pratiti vaše fizičke aktivnosti. Sa baterijom koja traje do 14 dana, HONOR Band 6 je savršena kombinacija inovativnog stila i sjajne tehnologije. Sa preporučenom maloprodajnom cenom 6.990,00 dinara, HONOR Band 6 je idealan za studente i mlade profesionalce koji žele da ostanu zdravi i budu u formi.

„Lansiranje naše najnovije fitnes pametne narukvice, HONOR Band 6, pokazuje našu nepokolebljivu posvećenost pružanju vrhunskih proizvoda koji omogućavaju ljudima da vode zdraviji i produktivniji životni stil“, rekao je George Zhao, predsednik ove kompanije dodajući da će poboljšani ekran i napredne funkcije HONOR Band 6 omogućiti korisnicima da postižu svoje ciljeve na jednostavan i zabavan način.

Veliki ekran sa elegantnim dizajnom

HONOR Band 6 poseduje  1,47 AMOLED ekran rezolucije 194 x 368, odnosno ekran je veći za 148% u poređenju sa HONOR Band 5. Sa svojim 2.5D zakrivljenim staklenim ekranom sa premazom koji sprečava ostavljanje otisaka prstiju, HONOR Band 6 ima nesvakidašnji i elegantan dizajn, upotpunjen privlačnim HONOR logotipom na levoj strani i pogodnim bočnim dugmetom na desnoj strani. Ovaj uređaj sadrži i kolekciju različitih pozadina i dizajniran je da pruži celodnevnu udobnost zahvaljujući silikonskoj gumenoj narukvici. Dostupan u tri prelepe boje, Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink i na pravi naččin reprezentuje stil korisnika.

Povezana vest:  Samsung povećao plan proizvodnje novih "galaksija"

Sveobuhvatna briga o zdravlju[1]

Idealan za osobe koje svakodnevno brinu o zdravlju, HONOR Band 6 pruža veliki izbor funkcija za praćenja zdravlja koje omogućavaju korisnicima da bolje razumeju potrebe i promene svog tela. Zahvaljujući opciji koja prati nivoe zasićenja kiseonikom u krvotoku (SpO2)[2], HONOR Band 6 je idealan za one koji vode računa o  respiratornom sistemu, uživaju u planinarenju ili penjanju na velikim visinama. Zahvaljujući optičkom senzoru srčane frekvencije i preciznom AI algoritmu, HONOR Band 6 podržava neprekidno praćenje pulsa u realnom vremenu 24 sata dnevno, ali i upozorava korisnike u slučajevima nepravilnog pulsa.

Prateći promene pulsa, HONOR Band 6 bez napora nadgleda nivo stresa korisnika tokom dana i pomaže im da se oslobode stresa i napetosti kroz vođene vežbe disanja.

Očuvanje dobrog sna jednako je važno kao i nadzor zdravlja i kondicije tokom celog dana. HONOR Band 6 poseduje fukcije za praćenja sna koje identifikuju i evidentiraju podatke o spavanju korisnika, uključujući količinu dubokog sna, laganog sna, REM sna, vremena provedenog u budnom stanju i dremke. Takođe, ovaj uređaj pruža personalizovane procene i predloge prilagođene poboljšanju kvaliteta sna korisnika.

Jednostavno praćenje fizičke aktivnosti

Za ljubitelje fitnesa, onih koje vole redovno da vežbaju, HONOR Band 6 je savršen partner, podržavajući 10 režima vežbanja, uključujući trčanje i hodanje na otvorenom i u zatvorenom, biciklizam na otvorenom i u zatvorenom[3], plivanje u zatvorenom, i proizvoljan trening. Tokom treninga, ova pametna narukvica pruža sveobuhvatne podatke u realnom vremenu kako bi pomogao korisnicima da prate svoje performanse i što lakše ispune svoje ciljeve.

Povezana vest:  Nema mesta za skrivanje: stalkerware čita aplikacije za razmenu poruka i može da otključa nadgledane uređaje

Zahvaljujući svojoj vodootpornosti na do 50 metara, HONOR Band 6 idealan je za plivače zbog svoje sposobnosti praćenja aktivnosti pod vodom, kao što su SWOLF rezultat i stope udara za vreme plivanja. HONOR Band 6 može automatski da prepozna šest različitih načina vežbanja.

Ostanite povezani sa vrhunskim trajanjem baterije i poboljšanim pametnim funkcijama

HONOR Band 6 poseduje bateriju koja korisnicima omogućava korišćenje pametne narukvice tokom celog dana. Uz jedno punjenje, ovaj uređaj može izdržati do 14 dana u uobičajenim uslovima upotrebe i 10 dana u scenariju ozbiljne upotrebe[4]. Poseduje tehnologiju brzog punjenja, a zahvaljujući tome HONOR Band 6 omogućava korisnicima uživanje u neverovatnom trodnevnom korišćenju uz brzo punjenje od 10 minuta[5].

Kada je povezan sa korisnikovim telefonom, HONOR Band 6 nudi čitav niz korisnih funkcija koje svakodnevne zadatke čine lakim. Na primer, funkcija daljinskog upravljanja omogućava korisnicima da pokrenu kameru svog pametnog telefona i slikaju fotografiju direktno sa svog zgloba[6]. Druge korisne funkcije uključuju neprimetnu kontrolu puštanja muzike[7], obaveštenja kada korisnik prima pozive ili poruke, vremensku prognozu, alarme i “pronađi moj telefona” funkcija koja korisnicima nudi neprekidnu udobnost 24 sata dnevno.

Cene i dostupnost

HONOR Band 6 će biti dostupan u ovlašćenim maloprodajama početkom maja po preporučenoj maloprodajnoj ceni  od 6.990,00 dinara.

Povezana vest:  BenQ predstavlja prve bežične poslovne projektore s tehnologijom NFC: MW665+ i MX666+

[1] Ovaj proizvod nije medicinski uređaj. Podaci i rezultati merenja su samo za referencu i ne koriste se kao osnova za dijagnozu ili lečenje.

[2] HONOR Band 6 nije medicinski uređaj. Rezultati merenja mogu biti samo lična referenca, nisu u medicinske svrhe. Opcija merenja nivoa kiseonika u krvi nije dostupan na tržištu Japana, Koreje i Tajvana. Ove funkcije rade samo sa aplikacijom Health.

[3] Režim biciklizma na otvorenom podržavaju samo HONOR uređaji sa MagicUI 2.0 ili noviji i iOS uređaji sa iOS 9.0 ili noviji.

[4] Podaci o bateriji zasnivaju se na rezultatima testova u HONOR laboratorijama. Pogledajte HONOR okruženje za testiranje: Tipična upotreba: Omogućen je nadzor srčanog rada; praćenje spavanja. Ekran se kratko proverava 200 puta dnevno, 50 poruka, 3 poziva i 3 alarma koji podsećaju za 24 sata i vežbanje 30 minuta nedeljno. Scenario ozbiljne upotrebe: Omogućeno je nadgledanje otkucaja srca, omogućena je TruSleep ™ funkcija. Ekran se kratko proverava 500 puta dnevno, 50 poruka, 3 poziva i 3 alarma koji podsećaju za 24 sata i vežbanje 60 minuta nedeljno.

[5] Podaci internih laboratorija HONOR. Stvarna brzina punjenja može se razlikovati zbog različitih okruženja i situacija.

[6] Ova funkcija je dostupna samo za HONOR telefone koji koriste MagicUI 2.0 ili noviji.

[7] Funkcija “playback” nije dostupna na iOS uređajima, a neke pametne funkcije mogu podržati samo telefoni HONOR sa Magic UI 2.0 ili novijim.