Telenor poziva sve građane da se priključe programu reciklaže i donesu svoje stare mobilne telefone u Telenor prodavnice širom Srbije. Uređaje mogu reciklirati korisnici svih mobilnih mreža. 

Kupovinom novog mobilnog uređaja nastavlja se briga o korisnicima u Telenorovom ekosistemu uređaja koji je sada obogaćen i programom reciklaže – kompanija je lansirala program reciklaže mobilnih telefona koji direktno utiče na smanjenje elektronskog otpada i kreiranje održivog sistema odlaganja uređaja koji više nisu u upotrebi.

Povezana vest:  Nova KICK fudbalska aplikacija iz Samsunga

„Zaštita životne sredine bila je primarna inspiracija za pokretanje kompleksnog programa koji zaokružuje proces prelaska sa starog na novi mobilni telefon. Zato pozivamo sve građane da budu deo promene i pomognu u stvaranju zdravije životne sredine“, kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžerka Telenora.

Uz sjajnu ponudu telefona, plaćanja na rate bez kamate, osiguranja uređaja i servisiranja u roku od 48 sati, Telenor pomaže korisnicima i da svoj uređaj odlože na bezbedan i ekološki način.

Povezana vest:  ADATA predstavlja UV100F, poseban praznični USB fleš disk

Svako ko donese telefon na reciklažu tokom aprila i maja dobija vaučer od 7,000 dinara za kupovinu telefona ili određenog pametnog sata u narednih 30 dana. Od juna, vrednost vaučera iznosiće 1,500 dinara.

Saznajte više o programu reciklaže na Telenorovom sajtu u segmentu za  privatne i poslovne korisnike.