Wireless Mouse M515 photo 2Logitech predstavio idealnog miša za dnevnu sobu

Kompanija Logitech predstavila je danas bežični miš M515, koji omogućava jednostavnu navigaciju sa mekih površina kao što su sofa, krevet ili jastuk. Logitech Wireless Mouse M515 se odlikuje zatvorenom donjom površinom koja omogućava jednostavno i lako klizanje po tkanini i senzorom za detektovanje pokreta ruke, tako da je miš aktivan samo kada vi to želite.

Povezana vest:  SAMSUNG GEAR FIT NARUKVICE KAO POKLON U TELENORU

Zatvorena donja površina, koja sprečava da se čestice tkanine skupljaju u otvoru za senzor, omogućuju kontrolu kursora bez obzira na kakvoj površini koristite miša. Glatka osnova čini kretanje miša po kauču (i pokrivačima, jastucima, odeći, tapetima, čak i stolovima) jednostavnim. Zahvaljujući senzoru za detektovanje pokreta ruke, Logitech Wireless Mouse M515 je aktivan samo kada ga imate u ruci – to jest, samo kada vi to želite.

Povezana vest:  Kaspersky Lab je otkrio „Gaus“, novu kompleksnu sajber pretnju, kreiranu da prati onlajn bankovne račune

Wireless Mouse M515 photo 1Miš M515 se odlikuje i funkcijom Hyper-Fast Scrolling za pregledanje obimnih sadržaja blogova ili društvenih mreža, a u svakom trenutku moguće je prebaciti ga na click-to-click režim radi veće kontrole.

Najnoviji Logitech miš takođe nudi trajanje baterije do dve godine. Zahvaljujući malenom Logitech Unifying risiveru uživaćete u plug-and-forget bežičnoj konekciji budući da risiver ostaje u vašem laptopu tako da je mala verovatnoća da ćete ga izgubiti. Pored toga, na isti risiver moguće je dodati i druge kompatibilne miševe i tastature.

Povezana vest:  Logitech G predstavio elegantne gejming slušalice koje će vas oboriti s nogu

Cena i dostupnost

Logitech Wireless Mouse M515 će biti dostupan u Evropi početkom aprila po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra.