Asocijacija EISA (Expert Imaging and Sound Association) danas je dodelila priznanje kompaniji Huawei i novi HUAWEI WATCH 3 Pro proglasila najboljim pametnim satom za 2021-2022. godinu. Više od 60 najuglednijih međunarodnih specijalizovanih časopisa za potrošačku elektroniku, web stranica i novinara, dostavilo je svoje nezavisne recenzije novih proizvoda i još jednom odabralo najbolje među njima.

EISA je pohvalila vrhunski dizajn HUAWEI WATCH 3 Pro, navodeći: „Ovaj sat izgleda sjajno na vašem zglobu, zahvaljujući titanijumskom kućištu oko svog 1,43-inčnog AMOLED ekrana zaštićenog safirnim staklom.” Akcenat je stavljen i na brojne dostupne funkcije: „Ovaj napredni operativni sistem sa sobom nosi mnoštvo aplikacija i funkcija, uključujući praćenje otkucaja srca i nivoa kiseonika u krvi, praćenje stresa i detekciju pada[1], kao i programe za više od 100 različitih vežbi.“

Koristeći operativni sistem HarmoniOS 2, HUAWEI WATCH 3 Pro je pametni sat dizajniran i izrađen za budućnost. HUAWEI WATCH 3 Pro isporučuje potpuno nove inteligentne funkcije koje ilustruju Huawei viziju besprekornog AI života i osnažuju 1+8+N strategiju. Povrh profesionalnih funkcija praćenja fitnes i zdravstvenih parametara i izuzetno dugog trajanja baterije, i do 21 dan[2], HUAWEI WATCH 3 Pro uključuje visokoprecizni temperaturni senzor koji podržava detekciju temperature kože. Donoseći nove funkcije, poput otkrivanja pada, HUAWEI WATCH 3 Pro pomaže korisnicima da prate napredak vežbanja i zdravstveno stanje pomoću rešenja zasnovanih na nauci, bez obzira na to gde ih život vodi.

Povezana vest:  Miki Manojlović u kratkom filmu o "Vision" tehnologiji

„Nakon što je HUAWEI WATCH GT 2 prošle godine proglašen najboljim pametnim satom za 2020-2021, izuzetno smo počastvovani što smo za najnoviji HUAWEI WATCH 3 Pro dobili još jednu EISA nagradu u kategoriji pametnih satova.“ rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor kompanije Huawei Consumer BG. „Huawei je posvećen isporuci najnovijih tehnologija i uzbudljivih iskustava i potrošačima i sve većoj zajednici korisnika širom sveta. Zato je HUAWEI WATCH 3 Pro nezavisan, pametan i moćan kao pametni telefon. Čast nam je što je ovo prepoznato, baš kao i celodnevne funkcije praćenja zdravlja i fitnesa koje našim korisnicima omogućavaju da bolje kontrolišu svoje zdravlje. “

Povezana vest:  Srbija osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Esportu

Članstvo EISA asocijacije čine stručni mediji u oblasti potrošačke elektronike iz preko 30 zemalja, a svaki član uključen je u rad jedne ili više od šest EISA ekspertskih grupa (fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, zvuk kućnog bioskopa, ekran za kućni bioskop i video zapis, i elektronika u automobilima). Svake godine članovi EISA-e imenuju listu proizvoda za koje smatraju da se ističu u svakoj od ovih grupa. Nominacije se zatim predstavljaju na skupštini asocijacije, gde članovi održavaju detaljno razmatranje, a potom glasaju za pobednika svake kategorije. Ova prestižna nagrada dopunjuje dugu i bogatu listu nagrada koje su najnoviji Huawei proizvodi nedavno dobili.

Povezana vest:  Sony Play Station Vita 3G+WiFi u Vip ponudi

[1] Uređaj nije dizajniran kao medicinski uređaj, a ove karakteristike nemaju za cilj dijagnostifikovanje, lečenje i sprečavanje bilo koje bolesti. Sve podatke i statistike treba koristiti samo za lične potrebe.

[2] Baterija Huawei Watch 3 može trajati i do 21 dan u sledećim situacijama: uključen režim ultra-dugog trajanja baterije, fabrička podešenja, uključeno praćenje pulsa, funkcija HUAWEI TruSleep™ uključena za spavanje noću, 30 minuta Bluetooth pozivanja svake nedelje, 90 minuta vežbanja svake nedelje (uključen GPS), uključena obaveštenja o porukama (50 SMS poruka, 6 poziva i 3 alarma dnevno) 200 paljenja ekrana dnevno.