Poslednja nedelja avgusta rezervisana je za pripremu za prve školske dane, kupovinu udžbenika, svezaka i školskog pribora, ali i za pametne uređaje koji će na mnogo načina olakšati život korisnicima. Zato iskorististe veliko sniženje koje je brend HONOR spremio u period od 23. avgusta do 12. septembra i potražite neke od pametnih satova, narukvica ili slušalice u ovlašćenim maloprodajama.

Neki od proizvoda koje možete naći po sniženim cenama od čak 30% su sjajni pametni satovi ovog brenda koji svojim funkcijama omogućavaju da pratite svoje zdravlje tako što imaju mogućnost praćenja stresa, sna i pulsa, ali i merenje nivoa kiseonika u krvi. Ovi uređaji, poput HONOR MagicWatch 2 i HONOR Watch ES su i savršeni partneri za vežbanje zahvaljujućim različitim režimima treninga, a možete ih pronaći po sledećim cenama 18.990 i 9.990 dinara. A ukoliko ste u potrazi za uređajem koji će biti vaš partner u avanturama odaberite HONOR Watch GS Pro, pametni sat sa robusnim dizajnom čija baterija traje do 25 dana i napravljen je tako da izdrži najsurovija okruženja. Njegova cena je trenutno 28.990 dinara.

Povezana vest:  NOA mobilni telefoni dostupni i u Srbiji

U ovlašćenim maloprodajama možete pronaći i pametne narukvice ovog brenda koje su idealne za zaljubljenike u fitnes, ali i za sve one koji vole da vežbaju. HONOR Band 5, odnosno Band 6 možete pronaći sada po cenama od 3.990 dinara, odnosno 5.990.

A za zabavu u pokretu, otkrijte i bezične slušalice HONOR CHOICE TWS, koje filtriraju neželjenu buku iz okruženja i donose novi zvuk vašim omiljenim pesmama, čija će snižena cena biti 4.299,00 dinara.

Povezana vest:  Samsung povećao plan proizvodnje novih "galaksija"

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i u ovlašćenim maloprodajama pronađite proizvode koji će pratiti vaš životni stil.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevnicu.

Povezana vest:  Intel Capital investira 13 miliona dolara u Aldebaran Robotics

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured