Naizgled elegantan i jednostavan, a ujedno futurističko dostignuće u vizuelnoj industriji novog doba. Kreiran da korisniku pruži nesvakidašnji doživljaj gledanja sadržaja, Huawei MateView GT monitor  od 34 inča je svojevrsni portal ka svetu iza ekrana dok svojim karakteristikama na svakodnevnom nivou ispunjava očekivanja svakog ljubitelja tehnologije.

Panoramski doživljaj prisutnosti

Vizuelno najupečatljivija karakteristika Huawei MateView GT modela je upravo ultra – široki ekran od 34 inča odnosa 21:92, koji ispunjava čitavo vidno polje korisnika. Veličina i elegantan dizajn ovog ekrana ostaviće bez daha ljubitelje minimalizma i tehnoloških dostignuća, ali ono što ovaj proizvod posebno izdvaja jeste 1500R super-zakrivljeni dizajn. Ova karakteristika omogućava doživljaj prisutnosti i percepcije sadržaja sa ekrana u realnom prostoru, podižući gledanje omiljenih filmova i igranje video igrica – na viši nivo.

Kada govorimo o ostalim karakteristikama dizajna ovog Huawei proizvoda, ističu se upadljivi gejmerski Silver Frost Ring koji omogućava podešavanje nivoa visine za do 110 mm i ugao gledanja pet stepeni unapred i 20 stepeni unazad. Ovo je upravo jedan od primera da je MateView ekran zaista dizajniran prema potrebama korisnika pružajući jednostavnost u korišćenju i maksimalnu efikasnost. Kao veoma koristan dodatak, nosač ekrana se lako uklanja i potpuno je podesiv, dok se magnetni zadnji poklopac otvara tako da prikaže HDMI i DP interfejse za povezivanje laptop računara, konzola za igrice i mobilnih telefona, što pruža priliku za jedinstvenu sinergiju svih uređaja i potpunog uživanja u zvuku i slici.

Povezana vest:  LENOVO KREIRAO NAJVEĆI SUPERRAČUNAR NA SVETU ZASNOVAN NA INTEL PLATFORMI

Osveženje u pravom smislu te reči

Trudeći se da tržištu kroz svaki proizvod predstavi inovacije, a svim korisnicima osveženje u mogućnostima koje nudi, Huawei i ovog puta iznenađuje ne samo tehnološkim karakteristikama proizvoda, već donosi i osveženje u pravom smislu te reči.

Sa stepenom osvežavanja od 165Hz uz koji su smanjenja kašnjenja, kao i više horizontalnih piksela od standardnih 1440p, Huawei MateView GT pruža osećaj oživljavanja slike pred očima gledaoca u realnom vremenu.

Povezana vest:  Otvorena prva “Yellow Store”- specijalizovana Nikon prodavnica

Uzmite najbolje od svake boje

Sve dosadašnje prednosti su značajne svakom poznavaocu industrije, ali u nastavku sledi ono nesvakidašnje.

Ubedljivo najizraženija prednost ovog modela ogleda se u lepoti 1,07 milijardi boja na velikom ekranu, neverovatna karakteristika koja omogućava benefite u doživljaju sadržaja kroz preciznije, verodostojne prikaze. Širok spektar boja od 90% DCI-P3 i Delta E<2 donose bioskopsko iskustvo u domove i dopušta baš svakoj boji da dođe do izražaja.

Kažu da se lepota ogleda u oku posmatrača. Ukoliko je tako, lepota sadržaja prikazanog na ovom proizvodu je neizostavna i jasno vidljiva – jer zahvaljujući osvetljenju i do 350 nita dobija se dublji pregled čak i kod najtamnijih slika zahvaljujući HDR10 tehnologiji i kontrastu od 4000:1.

Povezana vest:  Samsung ranije lansira "galaxy note 4" u Aziji

Razlika je zaista jasno vidljiva, a Huawei je mislio na sve omogućivši TÜV Rheinland sertifikat koji obezbeđuje niski intenzitet plavog svetla bez treperenja – što znači da su oči korisnika neprekidno zaštićene.

Huawei MateView GT deli strast prema igranju

Za obožavaoce video igrica, Huawei je pripremio posebne pogodnosti. Uz pomoć komande Dark Field, omugućeno je podešavanje osvetljenja ekrana u scenama niskog osvetljenja kako bi se protivnik lakše primetio, uz mogućnost podešavanja osvetljanja na više nivoa, od najtamnijeg do najsvetlijeg.

A za promenu parametara prikaza koje se prilagođavaju različitim tipovima igara, tu je petosmerni džojstik i osam različitih režima. Nesumljivo, Huawei MateView GT ekran biće pravi saveznik u svakoj igri.