Samsung Galaxy S21 FE 5G, najnoviji pametni telefon iz S21 serije uređaja, od sada je dostupan u Srbiji. Galaxy S21 FE 5G je pametni telefon koji će značajno unaprediti korisničko iskustvo, a uz vrhunsku kameru sa profesionalnim karakteristikama i još bolju povezanost sa ekosistemom, postaje prava poslastica u svetu tehnologija. Uređaj je dizajniran po meri svakog korisnika, krasi ga unikatan dizajn, a donosi odlične performanse za savladavanje obaveza u dinamičnoj svakodnevici, kao i za uživanje u omiljenim aplikacijama i sadržajima. Preporučena maloprodajna cena Galaxy S21 FE 5G uređaja u Srbiji je 89,999 RSD,  a dostupan je u maslinastoj, boji lavande, grafitnoj i beloj boji.

Prepoznatljivi dizajn i personalizacija

Novi Samsung Galaxy S21 FE 5G donosi elegantan i tanak dizajn od 7,9mm u maslinastoj, lavanda, grafitnoj i beloj boji sa mat završnim premazom zbog kog izgleda još moćnije, a ono što će se posebno svideti korisnicima je Contour-Cut okvir, koji neprimetno spaja kameru i ostvaruje jedinstveni vizuelni utisak uređaja. Galaxy S21 FE 5G sa sobom donosi i inovativni One UI 4 operativni sistem sa brojnim mogućnostima koje će oduševiti svakog korisnika – personalizovani korisnički pristup, dizajn vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima, kao i nova nadzorna ploča za bolju privatnost i sigurnost uređaja.

Povezana vest:  Da li znate šta vam je potrebno za aktivan život?

Vrhunska grafika uz dugotrajnu bateriju

Zbog moćnih performansi i sve jače tehnologije na pametnim telefonima, uređaj mora sadržati i dugotrajnu bateriju. Galaxy S21 FE 5G, zbog svoje izdržljive baterije i opcije super brzog punjenja od
25W, korisnicima osigurava celodnevno korišćenje i uživanje u omiljenim aplikacijama i sadržajima. Ono čime se novi Galaxy S21 FE 5G može dodatno pohvaliti je besprekoran Dynamic AMOLED 2X ekran, koji pruža najveću rezoluciju i visokokvalitetni grafički prikaz, dok će njegova brzina osvežavanja ekrana od 120 Hz osigurati neverovatno glatko iskustvo korišćenja. Jednako zadovoljstvo ovim novim uređajem imaće strastveni gejmeri, ali i prosečni korisnici, koji svoj pametni telefon koriste za svakodnevni multitasking i društvene mreže.

Povezana vest:  Istraživanje Kaspersky Lab: Zabrinutost za bezbednost ometa upotrebu usluga onlajn plaćanja

Besprekorne postavke kamere                                     

Kako Galaxy S21 FE 5G pametni telefon donosi upravo one karakteristike koje su korisnici najviše želeli, jedna od njih je i vrhunska kamera. Kamera ovog uređaja sadrži brojne profesionalne osobine u kojima će korisnici još više uživati u snimanju živopisnih fotografija i kreiranju uspomena. Unapređeni Night Mode omogućava još kvalitetnije noćne fotografije, a uz Galaxy S21 FE 5G imate zagarantovan i najbolji selfie zbog prednje kamere od 32MP, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na svakoj fotografiji ispadnete najbolje. Dodatno, bez velikog napora možete uređivati, objavljivati i deliti snimljene fotografije, nezavisno da li ste fotograf amater ili pravi profesionalac.

Povezana vest:  Počela prodaja HONOR Magic5 Lite telefona

Za više informacija o Galaxy S21 FE 5G pametnom telefonu, posetite https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/