U svakom od nas postoji onaj deo ličnosti koji voli da istražuje, otkriva nove puteve, prevazilazi različite izazove i stvara nezaboravne životne trenutke. Avanturista koji voli da planinari i osvaja vrhove, šeta pored reka i potoka ili vozi bicikl po uzbudljivim stazama. Da li ste ikad razmišljali da u takvim pustolovinama možete imati prijatelja – teškog svega 44g[1] koji će vam biti od velikog značaja?

Za izazovnu avanturu u prirodi svakako vam je neophodna dobra oprema koja podrazumeva udobnu obuću, odeću prilagođenu različitim vremenskim prilikama, ne tako težak ranac, flašicu vode, hranu koja će vam obezbediti prekopotrebnu energiju. Ne smemo da zaboravimo i tehnologiju bez koje su aktivnosti danas skoro pa nezamislive.

Povezana vest:  Ambasada Švedske organizuje prvi dečji hakaton (radionice za programiranje) AjSiTi Hack u nedelju, 22. novembra

Pametni sat HONOR Watch GS 3 je odličan izbor, jer će uvek voditi računa o tome da se negde ne izgubite uz pomoć 30-časovnog neprekidnog GPS praćenja. O bateriji nećete morati da razmišljate jer će izdržati 14 dana sa standardnim korišćenjem[2], a ono što je značajno jeste da je potrebno svega 5 minuta punjenja da biste sat mogli da koristite ceo dan[3]. Vrlo elegantnog dizajna, poseduje i  AMOLED ekran od 1,43 inča zahvaljujući kom će sve da vam bude i više nego pregledno. Takođe, ovaj pametni sat poseduje i muzički plejer, a uz 4GB integrisane memorije moći ćete da slušate svoje omiljene play liste.

Povezana vest:  Kompaniji Kaspersky Lab uručena „Nagrada za izuzetnost“ za 2012.

Ukoliko krenete putem brdovite staze kako biste osvojili vrh planine, pa stanete malo da predahnete, HONOR GS 3 pametni sat će vam u realnom vremenu izmeriti otkucaje srca, kao i nivo kiseonika u krvi, kako biste znali da li malo da usporite, ili, pak, nastavite istim tempom. Nakon vrlo intenzivnog dana, sigurno jedva čekate samo da legnete u krevet i opustite sve mišiće koje ste upregli za vaše pustolovine, a vaš novi prijatelj HONOR Watch GS 3 će vam pomoći da uvidite kakav kvalitet sna ste imali i da li ste spremni za novo istraživanje prirode, zahvaljujući HONOR Health 5.0 aplikaciji.

Naravno, i kada završite vašu avanturu u prirodi, HONOR Watch GS 3 možete da koristite za svakodnevne aktivnosti – bilo da šetate ili da trenirate, a ovaj pametni sat je idealan upravo za to jer podržava preko 100 režima vežbanja i pruža precizne mogućnosti praćenja rute.

Povezana vest:  Prvi avion A380 kompanije Čajna sautern erlajnz izveo svoj prvi let

Pametni sat HONOR GS 3 je na ovogodišnjem MWC sajmu dobio nagradu „Best of MWC” koju dodeljuju mediji, što govori u prilog tome da je sat i od strane stručnjaka prepoznat kao uređaj koji korisnicima omogućava neverovatno iskustvo.

HONOR Watch GS 3 je u Srbiji u slobodnoj prodaji od 9. juna kod odabranih partnera po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.990 dinara.

 

[1] 44g je težina sata bez kaiša.

[2] Podaci dobijeni u HONOR laboratorijama.

[3] Podaci dobijeni u HONOR laboratorijama.