Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, predstavio je kod nas najnoviji proizvod iz numeričke serije – realme 9, koji dolazi u tri boje – sunčano zlatna, meteor crna i zvezdano bela, ali i sa dve varijante memorije.

Prva ProLight kamera od 108 MP sa najnovijim Samsung HM senzorom

Realme 9 može se pohvaliti naprednim sistemom trostruke kamere od 108 MP, koji se sastoji od moćne glavne kamere od 108 MP, koju pokreće Samsung ISOCELL HM6 senzor slike, super-širokog sočiva i makro sočiva.

Realme je uveo revoluciju u Nonapixel Plus tehnologiju, kombinujući 9 piksela u jedan kako bi poboljšao osetljivost pri slabom svetlu i mogućnost kontrole šuma, čime ostvaruje odlične performanse prilikom noćnih snimaka. Takođe, korisnike očekuje i do 9 puta preciznije automatsko fokusiranje i 3x optički zum što će omogućiti lako snimanje, jasne i sjajne fotografije. Uz sve ove performanse, režim ulične fotografije 2.0 unapređen je sa Peak & Zoom dodatkom, kao i filterom Pop 90-ih.

Povezana vest:  Jači bas i precizniji zvuk uz nove Sony MDR-XB910 slušalice

Vodeći Ripple holografski dizajn u industriji

Tekstura realme 9 inspirisana je svetlošću iz pustinje. Kako sunčeva svetlost dopire do poleđine telefona, boja se menja, te se u vašoj ruci svetlo i senka menjaju poput talasa. Kroz 6 slojeva vrhunske obrade, realme je pre svega kombinovao Plasma Atom premaz i UV-nano proces otiskivanja kako bi se dobila valovita 3D tekstura, odnosno dinamički talasasti svetlosni efekti.

Povezana vest:  Ispoljite lični stil: Personalizujte HONOR Magic5 Lite

Sa svojom laganom težinom od 178 g i aerodinamičnim profilom od 7,99 mm, realme 9 pruža izuzetno prijatno iskustvo prilikom korišćenja.

Moćan Qualcomm 4G procesor Snapdragon 680

Realme 9 dolazi sa osmojezgarnim Qualcomm Snapdragon 680 čipsetom, koji kombinuje visoko sposobne Cortex-A73 i Cortex-A53, te radi na brzini do 2,4 GHz. Snapdragon 680 koristi napredni 6nm proizvodni proces koji garantuje do 20% bolju energetsku efikasnost u poređenju sa 11nm procesnom tehnologijom, ali donosi i moćni Adreno 610 GPU.

Povezana vest:  HUAWEI Mate 10 lite spreman da uzburka tržište unapređenom verzijom softvera sa još više zanimljivih opcija

Pored toga, realme 9 sadrži Super AMOLED ekran sa brzinom osvežavanja od 90 Hz, te brzinom odziva dodira od 360 Hz što omogućava glatko iskustvo igranja. Sa ekranom od 6,4 inča odnosom displeja i tela telefona od 90,8% i Corning Gorilla Glass 5 realme 9 pruža vrhunsko vizuelno iskustvo svojim korisnicima.

Pored moćnog punjenja od 33W, moguće je i brže punjenje uz tehnologiju punjenja visokog napona i niske struje, koja može napuniti masivnu bateriju od 5000 mAh do 100% za samo 75 minuta i 50% za samo 31 minut.