Kompanija Samsung nedavno je predstavila nove Neo QLED i Samsung OLED linije proizvoda koje nude vrhunska iskustva i proširuju mogućnosti gledanja. Novi uređaju već su dostupni za prednarudžbinu u Srbiji, a za vreme trajanja posebne ponude, kupci ostvaruju pravo i na fenomenalne poklone – atraktivne Samsung pametne telefone. Uz prednarudžbinu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ i Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona.

Vrhunsko multimedijalno iskustvo uz Neo QLED

Novi Neo QLED 8K televizori unapređeni su kako bi pružili vrhunski doživljaj velikog ekrana u kućnoj atmosferi. Samsung Neural Quantum 8K procesor, ultimativno 8K iskustvo koje pokreće veštačka inteligencija, ima 64 nezavisne AI mreže, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitet slike te dodaje dubinu i oštrinu. Uz to, Quantum Matrix Technology Pro tehnologija donosi poboljšan kvalitet slike, zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svetlima sa 14-bitnom obradom i poboljšanjima veštačke inteligencije, koji kontrolišu svetlo, kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje. Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svetlim i tamnim područjima za prikaz istinske HDR 10+ kvalitete slike baš kao što je filmski reditelj i zamislio.

Povezana vest:  Beč: We are developers 2017

Proširivanje mogućnosti gledanja uz Samsung OLED

OLED linija za 2023. godinu dolazi s obiljem naprednih tehnologija kao što je Quantum Dot. Nova linija Samsung OLED televizora donosi neuporedivo tamnu crnu, čisto belu i pune nijanse živih boja. Neural Quantum 4K procesor dopunjuje glavne prednosti OLED tehnologije, poboljšavajući svetlinu, boje, kontraste i detalje. Tehnologija 4K AI Upscaling osigurava da iskusite snagu 4K u njenom punom sjaju. Takođe, po prvi put u OLED TV-u, Samsung OLED televizori dolaze s AMD-ovim FreeSync Premium Pro certifikatom za vrhunsko iskustvo igranja. Za impresivan doživljaj, televizori bi trebalo da  imaju snažan zvuk koji odgovara bogatim bojama i detaljima. Uz Dolby Atmos® tehnologiju svaki zvuk će biti jasan i stvaran, a svaki detalj prikazan sa neuporedivom jasnoćom i dubinom.

Povezana vest:  HONOR se udružio sa AIGC umetnikom da bi podelio „vajb” novog HONOR 90

Savremeni dizajn

Neo QLED 8K televizore karakterišu Infinity Screen ekran i Infinity One dizajn, dok novi Samsung OLED televizori imaju diskretni LaserSlim dizajn. Crni uglovi koji su gotovo potpuno nestali, zajedno s ultratankim okvirom obrađeni su za maksimalno elegantan i diskretan dizajn. S minimalističkim okvirima, tankim profilom i ravnom poleđinom uklapaju se u svaki interijer, bez obzira na veličinu prostora.

Povezana vest:  Revolucionarni Huawei P30 Lite je najbolji spoj novih trendova u oblasti estetike i tehnologije

Da li želite razlog više za kupovinu novog televizora iz Samsung 2023 linije? Samsung poklanja vaše omiljene Galaxy pametne telefone za svaku prednarudžbinu uređaja iz nove Neo QLED i OLED linije. Promocija traje od 20.3. do 9.4.2023. ili do isteka zaliha poklona. Uz prednarudžbinu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ i Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona. Za više  informacija o prednarudžbini i pravilima promocije posetite link  https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-neo-qled-2023/