Iako nismo očekivali da će nas na početku proleća doćekati niže temperature i lošije vreme, sunce ipak pronalazi svoj put i najavljuje tople praznike. Obaveza je pregršt i ovaj kratkotrajni predah je svima više nego dobrodošao, bilo da ćemo ga provesti u krugu porodice ili otići na neki kraći road trip sa prijateljima.

Ako se odlučite za putovanje, neminovno je da ćete do krajnje destinacije neko vreme provesti u putu, bez obzira na to koju ste vrstu transporta odabrali. Donosimo vam nekoliko predloga kako da prekratite ovaj deo svakog putovanja do konačne destinacije i zasluženog odmora.

Gledanje serija

Prvi predlog je da na putovanje krenete pripremljeni dobrim filmovima i serijama za bindžovanje. Osim što ćete se satima zabavljati i prekratiti put, filmovi i serije mogu biti odlična alternativa i na samom putovanju. To se posebno odnosi na periode kada je napolju loše vreme, kada vam se ne ide u provod ili kada jednostavno ne želite da izađete iz hotelske sobe, već želite malo vremena za sebe.

Povezana vest:  Samsung predstavlja tri nova bežična zvučnika iz Wireless Audio 360 kolekcije

Unapred pripremite i istražite sve filmove i serije koje želite da pogledate kao i telefon koji može da podrži višečasovno gledanje video sadržaja i bude vaš saputnik u ovom poduhvatu. Novi HONOR X8a je odličan predlog, jer pruža do 13.5 sati video reprodukcije, i sve to zahvaljujući bateriji od 4500mAh.

Elektronske knjige

Svi na spisku imamo bar nekoliko knjiga za koje nikako da pronađemo malo vremena da ih pročitamo. Dobra vest je da je čitanje u putu odličan način da skinemo jednu knjigu sa te liste i nadoknadimo propušteno, a ujedno i prekratimo vreme. Čak i ako ste ljubitelj tradicionaonih „hard copy” knjiga, predlažemo da već na svom sledećem putovanju isprobate koncept čitanja elektonske knjige. Ovaj moderan i, svakako, praktičan način čitanja, omogućava da u svakom trenutku, gde god se nalazili, možete da pristupite omiljenoj knjizi i nastaviti gde ste stali, a prema mnogim ljubiteljima štiva u elektronskom obliku, pažnju drži čak i bolje od štampanog izdanja.

Povezana vest:  Vaš idealan partner za zimske sportove

Ako nemate uređaj koji je specijalizovan za čitanje e-book formata, možete koristiti i telefon koji poseduje e-book mode, kao što je HONOR X8a, koji daje efekat čitanja nalik papiru, čineći sadržaj lakšim za oči korisnika, čak i u slabo osvetljenom okruženju.

Slušanje muzike

Naravno da se bez dobre muzike ne ide ni u šetnju, a kamoli na put. Osnovni preduslov odličnog putovanja je dobro pripremljena muzička lista na telefonu, bilo da ćete muziku strimovati u automobilu ili je slušati samo vi putem slušalica. Naš predlog je da pripremite više različitih žanrova i uživate shodno raspoloženju. To će uneti dovoljno raznolikosti u ritam i atmosferu, i obezbediti dovoljnu dozu zabave tokom čitavog puta.

Povezana vest:  Kaspersky Lab istraživanje pokazuje: Nasilje na internetu izaziva depresiju, noćne more i anoreksiju

Gde god se zaputili ovog proleća, napunite svoj telefon, ali ograničite njegovo korišćenje i uživajte u slobodnom vremenu koje provodite sa vašim dragim ljudima.