Globalni tehnološki brend HONOR za nekoliko dana otvara IFA sajam u Berlinu, a u susret njemu ostvario je i saradnju sa nekoliko AIGC umetnika koji umetnička dela stvaraju koristeći kreativne AI alate. Ideja je da se prikaže kako bi pametni telefoni mogli da izgledaju u budućnosti, vodeći se sledećim temama:

  1. Fokus na buduće modne artikle – kao što je spoj modnih artikala, poput lančanih torbi, sa mobilnim telefonima, naglašavajući vrhunski ekran pametnog telefona;
  2. Spoj klasičnih koncepata modnog dizajna i pametnih telefona, kao što je torbica i mobilni telefon
  3. Odevna kombinacija dana + kombinacija pametnih telefona i životnih scenarija u budućnosti.
Povezana vest:  Vodič koji vam je potreban: stručnjaci kompanije Kaspersky pružaju savete o tome kako da se zaštitite od doxinga

Fotografije AIGC umetnika pružaju uvid u ono šta je moguće kada se tehnologija susretne s modom; ovo otkriće ima ogroman potencijal za zabavu i samoizražavanje i pruža pogled u budućnost, gde se granice između stvarnosti i digitalnog sveta i dalje brišu.

HONOR je saradnju ostvario sa:

ai_reflections: https://www.instagram.com/ai_reflections/

Bamgamesofc: https://www.instagram.com/bamgamesofc/

Artifauxreal: https://www.instagram.com/artifauxreal/

Astrodeum: https://www.instagram.com/astrodeum/

the.stars.collector: https://www.instagram.com/the.stars.collector/

Opening Keynote za IFA 2023 pripao globalnom tehnološkom brendu HONOR, što znači da sajam otvara svojom prezentacijom Unfold Tomorrow. Prezentacija će se održati prvog dana sajma, 1. septembra u 10 časova, donoseći svežu energiju modnoj industriji i oblikujući neverovatna iskustva budućnosti.

Povezana vest:  LG je dobitnik Red Dot nagrade za Brend godine

Više informacija možete pronaći na web stranici: https://www.hihonor.com/global/events/honor-ifa/