PHANTOM, premijum model kompanije Tecno, objavio je video za svoj najnoviji koncept telefona sa uvijajućim ekranom na izvlačenje pod nazivom PHANTOM Ultimate.

Novi koncept model stiže nakon predstavljanja PHANTOM Vision V telefona na preklop i predstavlja još jedan značajan korak na polju inovacija savitljivih ekrana.

Model PHANTOM Ultimate otelotvoruje posvećenost kompanije Tecno unapređivanju mobilne tehnologije predstavljanjem uređaja koji pomeraju granice i oblikuju budućnost pametnih telefona sa ekranom na izvlačenje.

Najbrže izvlačenje ekrana u industriji od 1.2-1.3 sekunde

PHANTOM Ultimate koncept donosi brzinu izvlačenja ekrana koja je vodeća u industriji, kao i izuzetnu efikasnost celokupnog procesa.

Rekordno vreme izvlačenja ekrana postignuto je zahvaljujući naprednoj izradi koja integriše posebno razvijeni pogon sa visokim obrtnim momentom, planetarni reduktor i klizni mehanizam.

Ovaj sistem sa jednim motorom postiže izuzetno brzo izvlačenje i uvlačenje ekrana, omogućavajući displeju da se proširi sa 6.55 inča na impresivnih 7.11 inča za svega 1.2 do 1.3 sekunde.

Povezana vest:  "Panasonik" predstavio nove proizvode visoke tehnologije

Ovaj jedinstveni sistem uspeva da reši problem sporog izvlačenja i uvlačenja displeja i omogući korisnicima lakše i prijatnije korišćenje uređaja.

Mehanizam, takođe, uspeva da smanji trenje koje se javlja prilikom procesa izvlačenja i uvlačenja ekrana i pruži glatku kretnju, ali i da pruži povećanu pouzdanost i izdržljivost ovog koncept telefona.

Nenadmašan dvostrani 7.11-inčni ekran na razvlačenje

Kada je displej uvučen, PHANTOM Ultimate korisnicima pruža dvostrani ekran koji se horizontalno obavija oko zadnje strane telefona i ima ulogu sekundarnog ekrana.

Kada je proširen, dvostrani ekran se odvija i postaje ultra-veliki displej. Ovaj inovativan dizajn donosi potpuno nov nivo interakcije zahvaljujući kom korisnici lako mogu da pristupaju bitnim informacijama, notifikacijama, pa čak i da koriste displej sa zadnje strane kako bi pratili šta kamera vidi prilikom pravljenja selfija.

Inovacije ekrana na modelu PHANTOM Ultimate uključuju 7.11-inčni ON-cell AMOLED panel bez ikakvih neravnina za savršeno iskustvo korišćenja. Uz 2296x1596p rezoluciju i 388 piksela po inču, novi displej korisnicima nudi varijabilno osvetljenje, uključujući izuzetnih 800cd/㎡ pod HBM modovima i maksimlano osvetljenje od 11000cd/㎡.

Povezana vest:  Alcatel predstavlja novu IDOL 5 seriju pametnih telefona

Dinamički LTPO displej podržava DCI-P3 100 TYP spektar boja, kao i 1-120HZ osvežavanje ekrana koje se prilagođava različitim scenarijima korišćenja telefona.

Zahvaljujući svim ovim unapređenjima, ekran pruža superiornu izdržljivost uz izuzetno iskustvo gledanja sadržaja.

Ultra-tanak dizajn za neprevaziđeno korisničko iskustvo

Novi koncept smartfon odlikuje ultra-tanak dizajn debljine svega 9.93mm za nenadmašno iskustvo korišćenja koje uključuje i lako korišćenje jednom rukom.

Elegantan asimetričan dizajn usmerava sistem za izvlačenje ekrana – sprečavajući slučajno ispadanje telefona prilikom odvijanja ekrana.

Klizni poklopac baterije usklađuje se sa pokretima stiska, pružajući sigurno držanje telefona jednom rukom kada je proširen. Ovaj poklopac izrađen je od specifičnih taktilnih materija – stakla na kliznom delu i 3D materijala sa posebnim tesksturama za stabilnost.

Povezana vest:  Dobra TV slika – veće iskustvo gledanja fudbala

PHANTOM Ultimate donosi i napredna unapređenja softvera, podržavajući dinamičke pozadine koje se mogu prilagođavati potrebama korisnika, desktop efekte i always-on displej, dok optimizovane animacije rešavaju nesklad sinhronizacije na ekranu, nudeći besprekorno iskustvo prilikom korišćenja aplikacija – čak i prilikom izvlačenja i uvlačenja ekrana.

Uronite u budućnost

Kako tehnologija ekrana na izvlačenje polako sazreva, kompanija TECNO daje uvid u nove forme i inovacije za buduće mobilne uređaje.

PHANTOM Ultimate na najbolji način naglašava „Go Premium“ strategiju kompanije TECNO koja se ogleda u isporučivanju inovativnih proizvoda širom sveta i najnovije tehnologije sa ciljem da korisnici maksimalno uživaju u njenim premijum telefonima.

Nakon modela PHANTOM Vision V, Techno je predstavio PHANTOM V Fold koji je pažnju na sebe skrenuo brojnim tehnološkim rešenjima, dok PHANTOM Ultimate nastavlja da potvrđuje posvećenost kompanije inovativnim formama, vrhunskoj tehnologiji i premijum iskustvu korišćenja njenih uređaja.