iSTYLE je je danas ekskluzivno predstavio iPhone 15 seriju i najnoviji Apple Watch u svojoj prvoj Apple Premium Partner prodavnici u TC Ušće, okupivši tehnološke entuzijaste, predstavnike medija i sve ljubitelje Apple proizvoda iz Srbije. Čast da prva aktivira novi iPhone 15 telefon pripala je jednoj od naših najvećih regionalnih zvezda Seki Aleksić.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Seka Aleksić je na događaju prva zamenila svoj prethodni model iPhone uređaja za novi iPhone 15, zahvaljujući mogućnosti „staro za novo“ koja je dostupna svim potrošačima u iSTYLE prodavnicama. Ona je istakla da je, kao dugogodišnji partner iSTYLE-a, oduševljena mogućnostima koje novi uređaji donose i dodala da će joj novi iPhone 15 biti od velikog značaja za privatne i profesionalne aktivnosti. Takođe, za sve posetioce radnje organizovan je interaktivni workshop, u okviru kog su profesionalni fotograf Andrej Mihailović i travel blogerka Milica Vuković pokazali sve mogućnosti novih uređaja i kamere, kao i trikove za postizanje najboljih fotografija.

Svi posetioci imali su priliku da po prvi put otkriju četiri revolucionarna modela: iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 i iPhone 15 Plus, koji predstavljaju vrhunac Apple-ove posvećenosti kombinaciji elegantnog dizajna sa najnovijim tehnološkim dostignućima.

Povezana vest:  Novi Samsung Eco usisivači

Pored nove serije iPhone 15 telefona, velika novost je da su na našem tržištu od danas dostupni i Apple Watch Ultra 2 i Apple Watch serija 9, koji su prvi karbonski neutralni proizvodi Apple-a. Ova odluka predstavlja ključni korak kompanije ka očuvanju i zaštiti životne sredine.

Imajući u vidu svoju poziciju trendsetera na tržištu,  Apple koristi svoj uticaj i globalnu dominaciju kako bi podstakao pozitivne promene kroz razvoj zelenih proizvoda. Cilj kompanije je da do 2030. godine svi proizvodi postanu karbonski neutralni, što jasno pokazuje njihovu posvećenost ekološkim inicijativama i odgovornom pristupu prema životnoj sredini.

Oznaka na ambalaži za takve proizvode dodatno će pomoći kupcima da prepoznaju održive proizvode i podrže ekološki osvešćene brendove poput Apple-a. Ovakva inicijativa ima veliki potencijal da podstakne i druge tehnološke kompanije da poduzmu slične korake prema održivoj budućnosti, čineći Apple predvodnikom u kreiranju pozitivnih promena u industriji pametnih uređaja i zaštiti okoline.

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max: Savršena opcija za profesionalce

Za korisnike koji traže vrhunsko iskustvo uređaji iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max dolaze sa najnaprednijim kamerama do sada, uključujući ProRAW i ProRes video snimanje. Istovremeno, super Retina XDR displej s ProMotion tehnologijom pružaju spektakularno vizuelno iskustvo, dok A17 Bionic čip osigurava izvrsne performanse uz optimizaciju baterije.

Povezana vest:  Samsung predstavio limitirano izdanje Galaxy Note8 za Olimpijske igre u Pjongčangu

Ono što ove uređaje čini posebnim su pre svega i kućište od titanijuma sa s PVD premazom, zahvaljući čemu predstavljaju kombinaciju izuzetne čvrstoće i elegantnog izgleda. Novi iPhone 15 Pro i Pro Max imaju i Action Button koji se nalazi sa strane uređaja, olakšavajući korisnicima pristup različitim funkcijama kao što su kontrole zvuka, svetlo, kamera i Live Speech. Kamere na ovim modelima su takođe vrhunske, s glavnim senzorom od 48 MP i mogućnošću automatskog detektovanja portreta.

iPhone 15: Spoj stila i vrhunskih performansi

Višestruke mogućnosti donose i iPhone 15 i iPhone 15 Plus, koji pored kompaktnog i elegantnog kućišta, imaju A16 Bionic čip koji pruža izvanrednu brzinu obrade podataka uz energetsku efikasnost. Retina XDR zaslon s ProMotion tehnologijom osigurava živopisnu grafiku i glatku interakciju s uređajem. Kućište iPhonea 15 je zaobljenije, obezbeđujući veću udobnost korišćenja, dok zaštita keramičkim slojem osigurava trajnost.Glavni senzor kamere ima 48 megapiksela i f/1.6 otvor blende, poboljšavajući noćnu fotografiju i HDR fotografisanje. I ovaj model pokrećei A17 Bionic Pro čip koji donosi izvanredne performanse, dok je poboljšana energetska efikasnostSoC s potpuno novim „pro-class“ GPU-om. Ovaj čip donosi izvanredne performanse, ističući se kao najmoćniji mobilni SoC na tržištu.

Povezana vest:  Novi Pico projektor modul kompanije Sony

Svi modeli iz iPhone 15 serije podržavaju 5G mrežu, uz nadogradnju sigurnosti putem Face ID-a i najnoviji iOS 17 operativni sistem s brojnim novitetima i unapređenjima.

Apple Watch Ultra 2 i Apple Watch serija 9

 Apple Watch Ultra 2 je opremljen istim S9 SiP čipom kao i Serija 9, što korisnicima omogućava da koriste Siri bez potrebe za internet vezom, slično kao na Serija 9 modelima. Osim toga, novi Watch Ultra 2 dolazi s impresivnom osvetljenošću displeja, dok je značajno unapređeno i trajanje baterije.

Nova mogućnost koju donosi watchOS 10 i Apple Watch 9 naziva se „Double Tap“. Pomoću ove praktične funkcije, možete brzo izvršiti osnovne radnje, kao što su odgovaranje na pozive ili odbijanje istih, jednostavnim dvostrukim tapkanjem na ekranu. Novi Apple Watch 9 pokreće snažan S9 SoC (System on Chip) čip, koji je za 60% brži od prethodne generacije.

Novi Appleovi proizvodi donose niz tehnoloških inovacija koje će korisnicima omogućiti bolje iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja i pametnih satova. S većim brzinama, osvetljenjem ekrana i poboljšanim specifikacijama kamere, Apple i ovog puta postavlja standarde u industriji pametnih uređaja.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images