Tecno Spark linija telefona nedavno je osvežena novim članom, modelom Spark 10 Pro.

Tecno Spark 10 Pro donosi nenadmašno iskustvo korišćenja kada su u pitanju selfi telefoni kombinujući superiorne performanse i trendi dizajn.

Ono što se posebno izdvaja na ovom modelu jeste prednja kamera rezolucije 32MP sa podesivim dual mekim svetlima.

Tecno Spark 10 Pro dizajniran je kako bi udovoljio svim potrebama zaljubljenika u selfi fotografiju, a zahvaljujući 32MP Ultra-Clear prednjoj kameri sa 4-in-1 Remosaic tehnologijom koja piksele veličine 0.8um sintetiše u veće piksele veličine 1.6um, površina njihove osetljivosti povećava se za 400%.

Povezana vest:  Britanska Endava otvorila predstavništvo u Novom Sadu

Rezultat primene ove tehnologije su selfi fotografije prepune detalja i povećane oštrine.

Pored unapređene prednje kamere, dual meka svetla pružaju taman onoliko blica kako bi se izbegao odsjaj na slikama koji kvari njihov izgled.

Kako bi korisnici svaki put dobili savršeni selfi, preterana ekspozicija automatski se koriguje posebnim Super Flashlight algoritmom koji se stara za savršen balans osvetljenja između pozadine i subjekta, pritom naglašavajući njegovu lepotu.

Povezana vest:  Sony Ericsson uzdiže društvene pametne telefone na novi nivo sa Facebook ® inside Xperia

Sve ove tehnologije zajedno učiniće svakoga ko koristi selfi kameru Spark 10 Pro telefona pravim profesionalcem koji svaki put pravi savršen selfi.

Tecno sa modelom Spark 10 Pro nije samo mislio na fanove selfi fotografije, pa se na zadnjoj strani telefona nalazi 50MP AI kamera zahvaljujući kojoj vam neće promaći nijedan dragoceni trenutak, čak i kada se on iznenada pojavi.

Naravno, kompanija Tecno podjednako veliku pažnju posvetila je i svim ostalim specifikacijama kada je u pitanju ovaj model.

Tecno Spark 10 pokreće MediaTek Helio G88 gejming procesor koji je uparen sa 16GB radne (8GB+8GB proširene memorije) i 128GB interne memorije.

Povezana vest:  Prvim kupcima Samsung Galaxy S5 Vip poklanja pametni sat Gear 2 Neo

Ova kombinacija zadovoljiće sve zaljubljenike u fotografiju, naprednim opcijama i brzinom rada kamere, ali i sve one koji podjednako uživaju u multimediji, igrama i multitaskingu.

Tecno Spark 10 Pro svakako se izdvaja od konkurencije naprednim mogućnostima selfi kamere, izuzetno izbalansiranim specifikacijama koje se staraju da svaka potreba korisnika bude ispunjena, ali i konkurentnom cenom koja ga čini dobrom kupovinom.