Inovativni tehnološki brend TECNO je s modelom SPARK 20 Pro+ osvojio dve prestižne French Design Awards 2024. kao Platinum Winner u kategorijama mobilni telefoni, tableti i nosiva tehnologija, kao i digitalni i elektronski uređaji u okviru kategorije dizajn proizvoda, zahvaljujući elegantnom i kompaktnom dizajnu. Ova značajna priznanja potvrđuju izvanredne performanse SPARK 20 Pro+ uređaja na međunarodnom dizajnerskom polju i ističu TECNO stručnost u dizajnu proizvoda.

Organizovane od strane Međunarodne asocijacije za nagrade (IAA), French Design Awards su priznate kao prestižno međunarodno priznanje unutar globalne dizajnerske zajednice, te se ističu po nepristrasnoj evaluaciji s eminentnim panelom globalno iskusnih sudija. Ova manifestacija okuplja razne talente iz čitavog sveta kako bi ojačala moć dizajna u oblikovanju sveta i univerzalnog uticaja inovativnog dizajna. U takmičenju, koje uključuje stručne sudije iz Velike Britanije, Novog Zelanda, Portugala, Nemačke i drugih zemalja, pristiglo je preko 1.000 prijava iz više od 30 zemalja, što naglašava univerzalni značaj inovativnog dizajna u različitim oblastima.

Povezana vest:  Nekoliko načina da zaštitite mobilni telefon od fizičkih oštećenja

„Velika je privilegija za nas što možemo da pružimo priznanje globalnim dizajnerima kroz French Design Awards, jednu ujedinjenu zajednicu koja pojačava njihov duboki uticaj širom dizajn industrije“, izjavio je Tomas Brandt, portparol IAA. Dodao je: „Veoma sam zadovoljan što mogu da svedočim izuzetnim dizajnerskim karakteristikama SPARK 20 Pro+ uređaja, i oduševljen sam što vidim izvanrednu fuziju dizajna i inovacije u njihovom proizvodu.“

Povezana vest:  Kaspersky Lab deli svoja saznanja o ljudskim faktorima u sajber „podzemlju"

SPARK 20 Pro+ je pažljivo osmišljen i izbrušen kako bi stvorio jedinstveno elegantan i moderan uređaj koji privlači savremene, trendseterske korisnike Generacije Z. Inspirisan univerzumom, dizajn kamere SPARK 20 Pro+ uređaja u obliku kvadratne zvezdane matrice može se pohvaliti impresivnom glavnom kamerom od 108MP, prikazujući sofisticiranu vizuelnu estetiku svojim simetričnim dizajnom. Ergonomski dizajn sa dvostrukom zakrivljenošću pod uglom od 56.5°, sa G3-zakrivljenjem, nudi elegantno kućište od samo 7.55mm debljine, težine samo 175g, obezbeđujući kako estetiku tako i udobnost. Uvođenjem dizajna 3D ekrana bez naočara, uređaj koristi nanoskalnu fotolitografiju za jedinstveno vizuelno iskustvo i zaštitu modula kamere.

Povezana vest:  Filozofija dizajna pri stvaranju EMUI operativnog sistema

Pored estetike dizajna, SPARK 20 Pro+ stavlja naglasak na održivost i korisničko iskustvo. Odražavajući inovativan pristup, uređaj nudi Magic Skin 2.0, materijal od napredne silikonske kože druge generacije, što pojačava njegova održiva i antibakterijska svojstva. Zahvaljujući Magic Skin-u, korisnici takođe uživaju u premijum i luksuznoj teksturi i trajnosti kao kod prave kože.

Priznanje SPARK 20 Pro+ uređaju na French Design Awards potvrđuje širenje globalnog uticaja i inovativne sposobnosti kompanije TECNO, priznajući karakterističnu fuziju savremenog dizajna sa naprednom tehnologijom.