logoBO_11

Nagradni konkurs konferencije “BlogOpen 2011”

Korisnici društvenih mreža, blogeraši, tviteraši, komjuniti menadžeri, kreatori online javnog mnjenja i drugi okupiće se peti put za redom na međunarodnoj konferenciji BlogOpen 2011. godine 8. i 9. oktobra u Novom Sadu.

Kao najavu konferencije organizatori su ove godine otvorili konkurs za BlogOpen 2011 promotivni video-spot. Priliku da osvoji 12.500 dinara imaće prvoplasirani takmičar koji na najkreativniji način iskoristi materijal postavljen na sajtu Green Design (http://www.greendesign.rs/konkurs/preview/58), a biće nagrađeni i drugoplasirani i trećeplasirani sa dve odnosno jednom kotizacijom za BlogOpen u vrednosti od 7.000 odnosno 3.500 dinara. Konkurs se zatvara 6. juna u 7 sati ujutro, a tri prve nagrade biće dodeljene na posebnom događaju koji će biti organizovan sredinom juna.

Povezana vest:  Intel predstavlja treću generaciju SSD diskova: Intel® SSD serije 320

Na konferenciji “BlogOpen 2011” ove godine će učestvovati predavači iz SAD, Engleske, Švedske, Danske i Singapura. Među njima su i zvanični Amazonov cloud computing evanđelista i kreatorka prve online komunikacije jedne vlade i građana. Pored toga, konferenciji će prisustvovati i službeni blogeri iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Učesnici konferencije imaće priliku da slušaju o najboljim praksama u ličnom i korporativnom kreiranju bloga, deljenju informacija na internetu, slabostima i snagama društvenih medija, digitalnom aktivizmu i o nizu drugih aktuelnih i atraktivnih tema.

Povezana vest:  LG i Google lansiraju pametni G sat

“BlogOpen 2011” je od ove godine obogaćen i nagradama u različitim katergorijama: za najbolji lični, korporativni, stručni blog, najbolji blog portal, najuticajniji blog, beba-blog 2011, poseban doprinos promociji bloga, izazov 2011 i nagrada publike.

O konferenciji „BlogOpen“

BlogOpen nastao je kao ideja o regionalnom okupljanju blogera i zamišljen je kao niz događaja na kojima se blogeri druže u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, radi upoznavanja, razmene iskustava i ideja, i uspostavljanja saradnje. Ova konferencija iz godine u godinu raste i razvija se, pa nakon pet godina onuhvata i predavanja o blogosferi, internetu, webu, informatici uopšte, pa i društvu na čiji razvoj IT generalno utiče, okrugle stolove na teme bitne za samu blogosferu, kao i zajedničke akcije od šireg društvenog značaja.

Povezana vest:  Canon svojim Programom za razvoj studenata podržava novu generaciju kreativnih pripovedača

U skladu sa svojim imenom, BlogOpen je i manifestacija otvorena za ideje, predloge i saradnju. Otvorena za sve ljude koji bi voleli da se uključe u organizaciju, one koji smatraju da imaju o čemu da pričaju sa blogosferom, kao i one koji žele da čuju nešto novo i zanimljivo. BlogOpen je otvoren i za one koji su najviše željni druženja sa ljudima sličnih i različitih ideja, ali koji imaju jednu zajedniču stvar – vode svoj blog!