ACJ family

Erbas predstavlja najveći korporativni avion na svetu

Na konferenciji poslovne avijacije koja se održava pd 11. do 13. avgusta u Brazilu i tokom izložbe u narednih mesec dana, kompanija Erbas pružiće priliku posetiocima da vide najnoviji poslovni avion opremljen vrhunskom tehnologijom i komfornim enterijerom.

Na izložbi će biti prikazan model Erbas ACJ318 kompanije VVIP charter sa izuzetno komfornom kancelarijom i dnevnim boravkom kapaciteta 19 putnika. Erbas ove godine prvi put učestvuje na konferenciji LABACE u Brazilu.

Povezana vest:  HONOR otkrio svoju novu brend strategiju na predstavljanju HONOR View40 u Kini

Avion Erbas ACJ318 ima dva puta širu kabinu od tradicionalnih poslovnih aviona i površinu od oko 75 m2, što odgovara veličini prosečnog stana. Poseduje dnevni boravak i kancelariju koja se pretvara u spavaću sobu, dva kupatila, što putnicima omogućava da uživaju u komfornom, praktičnom, kao i produktivnom i opuštajućem okruženuju.

Kompanija Erbas ima najveću porodicu korporativnih aviona od modela ACJ318 do ACJ380. Kao i svi Erbasovi korporativni mlaznjaci i Erbas ACJ318 ima mogućnost interkontinentalnih letova.

Povezana vest:  Broj korisnika pogođenih malverima koji kradu pristupne podatke na porno sajtovima porastao za više od 100%

Do danas je prodato više od 170 Erbasovih korporativnih letelica, a među klijentima su najveće svetske kompanije, pojedinci i vlade mnogih zemalja.