vip_pripeid_11Dodatne pogodnosti u VIP-u za Smart postpejd korisnike

Vip od danas svojim novim postpejd korisnicima nudi dodatne pogodnosti u okviru Smart tarifa, koje su zasnovane na njihovim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji. Počevši od tarife Smart 120, u okviru mesečne pretplate svaki korisnik dobija dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže. Sve Smart tarife uključuju i besplatan pristup Fejsbuku putem mobilnog telefona do kraja godine.

Povezana vest:  Ericsson Mobility studija: 90 odsto svetske populacije imaće mobilni telefon do 2020.

Na primer, u okviru tarife Smart 120, za samo 490 dinara mesečno, na raspolaganju je 120 „smartova“ za razgovore, poruke ili megabajte, i dodatnih 1.000 besplatnih minuta u okviru mreže kao i besplatan pristup Fejsbuku.

Vip korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima i putem atraktivno dizajniranog Vodafon Blue 555 mobilnog telefona sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku, QWERTY tastaturom za lako kucanje i kamerom od 2 mega piksela, uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinara. Ovaj uređaj pruža najbolje u klasi iskustvo korišćenja Fejsbuka putem mobilnog telefona zahvaljujući potpunoj integraciji sa ovom društvenom mrežom. Pritiskom na Fejsbuk taster korisnici u svakom trenutku mogu postavljati statuse, komentare ili slike.

Povezana vest:  IKEA i Sonos vam predstavljaju zvuk u novom svetlu

Nova promocija važi od 22. avgusta u svim Vip centrima širom Srbije. Više informacija na www.vipmobile.rs i 060/1234.