HP omogućava kompanijama da smanje poslovne rizike transparentnim upravljanjem zapisima

hp-trim7Kompanija HP je predstavila novo rešenje za upravljanje zapisima koje će korisnicima omogućiti da značajno smanje poslovne rizike vezane za usklađivanje poslovanja sa zakonima i propisima.
HP TRIM 7 – napredno rešenje za upravljanje zapisima bazirano na 24 godine iskustva i najbolje prakse – omogućava organizacijama da na transparentan način i kroz jedinstveno okruženje upravljaju svim zapisima u SharePoint Serveru, bez obzira na njihov izvor. To obuhvata dokumente, kao i informacije u SharePoint Server blogovima, wiki stranicama, diskusijama, formularima, kalendarima i opisima radnih tokova.
Široka prihvaćenost Microsoft SharePoint Servera predstavlja priliku da se upravljanje sadržajima smeštenim na više SharePoint instanci objedini i pojednostavi. HP TRIM 7 omogućava transparentno prikupljanje, pretraživanje i upravljanje svim tipovima fizičkih i elektronskih poslovnih informacija uključujući Microsoft Office SharePoint Server 2007 i novi SharePoint Server 2010.
Transparentno upravljanje zapisima u Microsoft SharePoint proizvodima i tehnološkim rešenjima
Da bismo pomogli korisnicima SharePoint Servera, u sklopu HP TRIM 7 rešenja nudimo dva nova modula:
– Modul HP TRIM Records Management unapređuje upravljanje poslovnim zapisima obezbeđivanjem transparentnog pristupa svim SharePoint Server sadržajima koji se nalaze u HP TRIM okruženju direktno iz SharePoint Server radnog prostora. Pored toga, HP TRIM ima 5015.2 V3 sertifikat Ministarstva odbrane SAD što znači da korisnici dobijaju najviši nivo kontrole nad zapisima i svojim poslovnim sadržajima.
– Modul HP TRIM Archiving pomaže korisnicima da smanje rizik od gubitka podataka kada preraspoređuju prostor za skladištenje podataka i sistemske resurse iz SharePoint Servera. Modul neprimetno arhivira objekte SharePoint Servera sa definisane liste ili kompletne SharePoint sajtove. Ovo se odvija u pozadini i omogućava korisnicima da zatvaraju SharePoint Server sajtove kako se projekti završavaju, a da istovremeno garantuju neometan pristup informacijama.

Povezana vest:  Glamurozan i koristan Electrolux-ov Ergorapido usisivač

Brže uvođenje i poboljšana produktivnost
Novi HP TRIM 7 koristi jednostavan veb interfejs i ima unapred pripremljene funkcije koje se lako podešavaju, tako da ga korisnici mogu u svoj rad uvesti brže nego druga rešenja za upravljanje zapisima; umesto mesecima uvođenje HP TRIM 7 rešenja meri se nedeljama. Pored toga, unapređeno indeksiranje i mogućnosti pretrage omogućavaju korisnicima da smanje vreme posvećeno traženju informacija, kao i vreme reagovanja prilikom sprovođenja revizije ili zahteva regulatornih tela. Mnogi korisnici HP TRIM rešenja otkrili su da se efikasnost zaposlenih povećava i do 65 odsto.(
HP nudi i usluge vezane za nadgledanje informacija, impelmentaciju rešenja za upravljanje zapisima i Microsoft SharePoint radi bržeg ostvarivanja prednosti HP TRIM okruženja.

Povezana vest:  Polovina svih DDoS napada u trećem kvartalu desila se u septembru