Ericsson predstavio Dream.Change.Now program

Ericsson u potrazi za mladim talentima

Kao jedan od stalnih učesnika Job Fair-a, kompanija Ericsson organizovala je okrugli sto „Diploma je tu, da li znaš kuda dalje“ na kome je predstavljen novi regionalni program za mlade talente pod nazivom „Dream.Change.Now.“.

„Cilj kompanije Ericsson je da ohrabri najbolje studente da uzmu učešće u programu Dream.Change.Now. i da im pruži šansu da steknu iskustvo radeći za jednu od najvećih telekomunikacionih kompanija u svetu. Naša kompanija radi u 180 zemalja sa više od 90.000 zaposlenih. Takođe, Ericsson je uvršćen na TOP 25 listu najpoželjnijih poslodavaca u ICT industriji, tako da je naša kompanija savršeno mesto za diplomce da iskažu svoj potencijal, razmenjuju nove ideje i unapređuju se.“ – izjavio je Yiannis Kokkinis, HRO Business Partner kompanije Ericsson.
Na tribini je takođe bilo reči o internacionalnom konkursu „Ericsson Application Awards 2012“  koji Ericsson organizuje treću godinu za redom na kojem će se studenti širom sveta takmičiti u kreiranju Android aplikacija za „Povezano društvo“. „Ericsson aktivno radi na uključivanju studenata i mladih talenata u svoje aktivnosti i upravo njih vidimo kao buduće zaposlene naše kompanije. Takođe im otvaramo put da svoje inovativne ideje sprovedu u delo i podele sa svetom. Upravo je to cilj Ericsson Application Awards konkursa da omogući studentima i talentovanim programerima afirmaciju svojih projekata i znanja kroz Ericsson kanale.“ – istakla je Milena Matić, Head of Strategy & Marketing Ericsson North Balkans.
Na Job Fair-u 2011. zainteresovani studenti imali su prilike da direktno razgovaraju sa predstavnicima Ericsson-a i priključe se Dream.Change.Now. programu. Za one koje nisu bili u mogućnosti da posete Job Fair, otvorena je mogućnost prijavljivanja putem Ericssonovog sajta http://www.ericsson.com/careers.

Povezana vest:  Premijera nove generacije Samsung televizora i zvučnika