Samsung Galaxy Tab_new

Samsung Galaxy Note, Galaxy Nexus smart telefon i novi Galaxy Tab u Vip ponudi

Atraktivni Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Nexus i Samsung Galaxy Tab P7300 predstavljeni su na promociji koju su organizovale kompanije Samsung i Vip povodom dolaska ovih modela na tržište. Samsung Galaxy Note je već u Vip radnjama, dok će se druga dva uređaja naći u ekskluzivnoj Vipovoj ponudi početkom decembra.

,,Vip mobile nastavlja da potvrđuje vodeću poziciju u inovacijama i pruža jedinstvene proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta različitim segmentima privatnih i poslovnih korisnika. Uvek se trudimo da predvidimo potrebe naših korisnika i da im tako pružimo ono što žele. Novi Samsung modeli savršeno se uklapaju u Vipovu ponudu Android uređaja.”, izjavila je Petra Štangl, član Upravnog odbora Vip mobile.

Povezana vest:  DIGITALNI SERVISI NA DLANU UZ TELENOR PLAY+ PAKETE

,,Samsung prepoznaje potrebe ljudi u ovom ubrzanom i globalizovanom svetu, pa smo zbog toga, ovaj put kreirali tri jedinstvena uređaja i omogućili ljudima da uživaju u komunikaciji na potpuno novom nivou. Svesni potencijala za rast tržišta, stvorili smo revolucionarne uređaje kada je u pitanju smart tehnologija. Verujemo da će ovi uređaji usmeriti tržište u jednom potpuno novom pravcu”, istakao je Saša Oravec, rukovodilac sektora za telekomunikacije, Samsung Srbija.

Samsung Galaxy Note spaja funkcionalnost tablet uređaja i telefona, uz Android™ 2.3 Gingerbread operativni sistem. Jedinstveni korisnički doživljaj obezbeđuje Super AMOLED ekran od 5.3 inča, kamera od 8 megapiksela i 1,4Ghz dual – core procesor.

Povezana vest:  Popularne onlajn prodavnice najčešće mete malvera za krađu podataka na Black Friday

Samsung Galaxy Nexus uz novi Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich OS pruža potpuno novo Android iskustvo. Ovo je prvi telefon u svetu sa HD sAMOLED ekranom od 4.65 inča visoke definicije koji čini da tekst, video i igrice izgledaju jasnije, živopisnije i bogatije. Contour ekran ovog modela je savršeno uklopljen u njegov tanak i zaobljen dizajn.

Kada se radi o tablet uređajima, često se dešava da su oni od 7 inča mali, a od 10 možda preveliki. Imajući u vidu potrebe korisnika, Samsung je kreirao novi Samsung Galaxy Tab P7300, sa savršenim ekranom od 8.9 inča. Zasnovan na Android™ 3.2 Honeycomb operativnom sistemu sa svim unapređenim karakteristikama (live panel početni ekran, multi tasking, pretraživanje, Polaris office), ovaj uređaj predstavlja idealno rešenje za život u pokretu.

Povezana vest:  Google predstavio Nexus S, dostojnog rivala iPhoneu

Samsung Galaxy Note je na raspolaganju u odabranim Vip centrima uz nadoknadu za aktivaciju od 29.990 dinara u SMART 4400 tarifi a dostupan je i na rate (više informacija na www.vipmobile.rs). Samsung Galaxy Nexus i Samsung P7300 će korisnicima biti dostupni samo u Vipu, od decembra.