Canon-EOS-1D-Mark-IV-Digital-SLR-Camera

Atrakcije koje dolaze: Nova Canon Digitalna SLR kamera u pripremi
 
Korporacija Canon objavila je da radi na razvoju SLR digitalne kamere sa refleksom jednog sočiva iz EOS serije sa novim konceptom. Uzevši u obzir unapređenu verziju video snimanja, ponuđenu u aktuelnoj EOS seriji, nova kamera će biti idealna za kinematografiju i stvaranje drugih aplikacija visoke rezolucije. Model će biti opremljen sa 35 full-frame/pun-kadar CMOS senzorom, koji omogućava snimanje 4K videa (sa brzinom kadra od 24P i Motion/pokret-JPEG kompresijom). Sve ovo će učiniti realnim očekivanje snimaka  izuzetnog kvaliteta i predivnih izraza slike od naredne generacije ‘’EOS Filmova’’.
Lansiranje na tržište Cinema/Film EOS Sistema označava punopravni ulazak Canon kompanije u industriju digitalne visoke rezolucije. Novi profesesionalni sistem kinematografije obuhvata sledeće kategorije proizvoda: sočiva, digitalne video kamkordere i digitalne SLR kamere.
O detaljima u vezi sa EOS digitalnim SLR kamerama, koji su trenutno u izradi, a tiču se imena proizvoda, specifikacije i planiranoog datuma pojave na tržištu, još uvek nije odlučeno.
 
EOS Movie/Film: Novi standard u industriji
 
Snimanje filmova je standardna karakteristika u svim novijim Canon EOS digitalnim kamerama od pojave EOS 5D Mark II, u novembru 2008. Zajedno sa širokim spektrom sočiva iz Canon linije aktuelne serije EF, upravo je ova karakteristika postavila temelj mogućnostima vizuelnog izraza, donoseći takve novine kao što je izrazita jasnoća slike i snimanje uz malo buke, i takođe,. Takođe dobila je brojne pohvale za pokretljivost, koju omogućava  kompaktnost kamere i dizajn lakog kućišta.
Impresivne fotografije stvorene kombinacijom Canon EOS digitalnih kamera i EF sočiva, poznati kao ‘’EOS Filmovi’’, već su dobili mnoge preporuke koriščenjem  na setovima mnogih produkcija, od TV reklama i umetničkih promotivnih snimaka do epizoda pojedinih drama i čak i većih filmova.
Povezana vest:  Korona virus je stigao na internet