Solar_and_M600_Lifestyle

Logitech Touch miš M600 stvara svet osetljiv na dodir
 
Vodeći se činjenicom da su smart telefoni i tableti, a samim tim i tehnologija ekrana osetljivih na dodir  sve popularniji, Logitech je predstavio najnoviji proizvod u svojoj paleti –  Logitech® Touch miš M600 . Moderni dizajn i elegantni oblik omogućavaju vam lako upravljanje, a ovaj miš osetljiv na dodir savršeno leži u vašoj ruci i izgleda odlično gde god da koristite svoj računar.
Jedinstven oblik ovog miša vam pruža jedinstven doživljaj dok obavljate najčešće zadatke – pokazivanje, kliktanje i skrolovanje. Odličan je izbor i za levoruke i za desnoruke korisnike, s obzirom da mesta za klik mogu lako da podese zahvaljujući Logitech SetPoint softveru.
Pored toga, Logitech Touch miš M600 ima i Logitech unificirani prijemnik, koji ima mogućnost povezivanja do šest kompatibilnih uređaja preko jednog USB porta. Možete da dodate tastaturu, menjate miševe, kombinujete u skladu sa svojim životnim stilom, a da pritom ne morate da menjate prijemnike ili koristite još jedan USB port.

 

Povezana vest:  Samsung na sajmu CES 2022 predstavio najnovije Bespoke frižidere sa francuskim vratima, nove Bespoke kućne aparate, kao i mogućnosti integracije SmartThings tehnologije