ZL2_lifestyle1

Toshiba predstavlja televizore za 2012. godinu

Toshiba Evropa GmbH danas predstavlja novu ponudu TV uređaja koje odlikuje elegantan dizajn, visok kvalitet slike i raznovrsni načini povezivanja radi uživanja u većem broju medijuma. Razmišljajući o svim tipovima korisnika multimedije, Toshiba predstavlja najnovije LED, Full HD 3D i LCD modele, od kojih svaki poseduje napredne funkcije i tehnologije da bi korisnici imali najbolji audio-vizuelni ugođaj.

Višestruke mogućnosti povezivanja za još bolju zabavu

USB port omogućava korisnicima da povežu USB stik ili eksterni hard disk radi gledanja video materijala i fotografija na TV ekranu, odnosno slušanja muzike preko stereo zvučnika sa Dolby® Digital Plus tehnologijom. HDMI portovi služe da uređaji kao što su igračke konzole ili Blu-ray™ plejeri mogu jednostavno da se povežu radi uživanja u video igrama i filmskim hitovima visokog kvaliteta na velikom ekranu.

Toshiba predstavlja LED televizore za 2012. godinu

Zahvaljujući tehnologiji LED pozadinskog osvetljenja, ovi modeli se ne odlikuje samo veoma tankim dizajnom već i velikom energetskom efikasnošću i odličnim kontrastom koji daje savršen kvalitet slike. Svi modeli imaju HDMI portove i USB konektore, kao i dvostruki tjuner (DVB-T i DVB-C). Novi će u Evropi biti dostupni u drugom kvartalu 2012. godine (u zavisnosti od zemlje).

Napredna tehnologija za bolji kvalitet slike

Kvalitet slike dodatno je poboljšan zahvaljujući tehnologiji Active Motion & Resolution (AMR), koja pokretne slike čini savršenim i oštrim i time unapređuje doživljaj gledanja, posebno sportskih događaja ili akcionih filmova.

HD kvalitet u kompaktnom dizajnu

Serija DL donosi uštedu prostora zahvaljujuči ugrađenom DVD plejeru sa najnovijom tehnologijom za izuzetan kvalitet slike. USB i HDMI portovi omogućavaju povezivanje eksternih audio uređaja, pa čak i povezivanje na računar kako bi korisnici mogli da gledaju filmove ili se igraju. Sve ove prednosti, uz energetski efikasno LED pozadinsko osvetljenje, daju jasnu i oštru sliku, što ove modele čini idealnim za drugi TV uređaj na mestima kao što su spavaća soba, kuhinja, ili soba u studentskom domu.

Ugrađeni višenamenski DVD plejer

Zahvaljujući ugrađenom DVD čitaču, DL serija istovremeno služi i kao TV prijemnik i kao DVD plejer, čime se štedi prostor. DVD ulaz se nalazi sa strane televizora radi lakšeg pristupa. Pored DVD izdanja, integrisani plejer serije DL može da reprodukuje DivX filmove i MP3 muzičke fajlove, kao i da prikazuje JPEG fotografije. Svim funkcijama se može upravljati preko daljinskog upravljača za televizor.

Povezana vest:  Vipov signal pokriva 98 % populacije

Serije EL i HL – tanak dizajn, visok kvalitet slike i jednostavno povezivanje radi većeg uživanja u multimedijalnim sadržajima

Serija Toshiba EL 933/934 dostupna je u četiri veličine ekrana raspona od 47 cm (19 inča) do 80 cm (32 inča). Model od 58 cm (23 inča) je Full HD TV, dok su ostala tri modela HD ready. Serija Toshiba HL933 dostupna je se ekranima dijagonale 80 cm (32 inča) ili 102 cm (40 inča), a obe verzije predstavljaju Full HD TV uređaje sa panelima rezolucije 1920×1080 piksela. EL933 i 934 od 66 cm (26 inča) i 80 cm (32 inča), kao i oba HL modela, imaju supertanki ekran što ovim uređajima omogućava da se lako uklope u postojeće okruženje.

Serija DL – kombinuje tanak dizajn i visok kvalitet slike, ugrađen DVD plejer i višestruke mogućnosti povezivanja

LED TV uređaji sa ugrađenim DVD plejerom dostupni su u četiri veličine ekrana raspona od 47 cm (19 inča) do 80 cm (32 inča)*. Model od  58 cm (23 inča) je Full HD televizor, dok su ostala tri modela HD ready.

Full HD Smart TV RL933 – elegantan dizajn i lak pristup internet sadržajima i servisima na sajtu Toshiba Places

RL933 ima Full HD rezoluciju i nudi jednostavan pristup širokom izboru multimedijalnog sadržaja na internetu. Ovaj uređaj elegantnih linija u sjajno-crnoj boji dostupan je s tri dijagonale ekrana: 58 cm (23 inča), 80 cm (32 inča) i 102 cm (40 inča).

Kročite u TV svet povezan sa internetom

„Toshiba je razvila sveobuhvatan asortiman Smart TV uređaja“, objašnjava Endi Bejs (Andy Bass), potpredsednik zadužen za prodaju i marketing u kompaniji Toshiba Evropa GmbH. „Za sve veći broj korisnika koji žele pristup bogatom izboru internet sadržaju preko TV uređaja, RL933 po konkurentnoj ceni predstavlja odličnu polaznu tačku za ulazak u Smart TV svet. RL933 takođe obezbeđuje Full HD kvalitet slike i lak pristup sadržaju sa našeg internet portala Toshiba Places.“

Onlajn karakteristike obogaćuju vizuelni doživljaj

Korisnici ostvaruju lak pristup internetu preko LAN kabla ili Toshiba Wi-Fi® USB modula (koji se prodaje zasebno) kako bi posetili Toshiba Places – Toshibin portal koji nudi pristup brojnim sadržajima putem specijalnih aplikacija (koje se razikuju od zemlje do zemlje). U te sadržaje spadaju filmovi na zahtev sa sajtova AcetraxTM, MaxdomeTM i Viewster, milioni video klipova na sajtovima YouTube™ i Dailymotion, muzika na sajtovima iConcerts and Aupeo!, TV servisi kao što su BBC iPlayer i Euronews i, naravno, omiljene društvene mreže Facebook™ i Twitter™. Svakog meseca se dodaju nove aplikacije, bez potrebe za podešavanjem televizora. Korisnici takođe mogu da pretražuju MediaGuide sa Rovi platformom koji obezbeđuje detaljnu programsku šemu, posebne ponude i korisne dodatne informacije o glumcima, serijama i filmovima. Ove mogućnosti su dostupne kod TV uređaja s aktivnom 3D tehnologijom, kao i od pasivnih 3D modela i kod RL933 serije.

Povezana vest:  MTS mreža: Više od 25 miliona poruka

Full HD 3D

Zahvaljujući LED pozadinskom osvetljenju, nova Full HD 3D serija ima veoma tanak dizajn i energetski je efikasna. Ima četiri HDMI i dva USB porta kao i multi-tjuner za DVB-T/T2, DVB-C i DVB-S/S2 standarde. Pored toga, nudi jednostavan pristup širokom izboru multimedijalnih sadržaja sa interneta.

Full HD VL963 – 3D ugođaj za celu porodicu

Prepoznatljiv po elegantnom dizajnu „vrlo tankog okvira“, Toshiba VL963 omogućava doživljaj gledanja kao u bioskopu na najtanjem mogućem ekranu. Ima Full HD panel rezolucije 1920x1080p i koristi pasivnu 3D tehnologiju koja može da konvertuje 2D sadržaj u 3D. Aparat dolazi sa četiri para laganih 3D naočara. VL963 je dostupan s ekranima dijagonale 107 cm (42 inča), 119 cm (47 inča) i 139 cm (55 inča). Ima četiri HDMI i dva USB porta kao i multi-tjuner za DVB-T/T2, DVB-C i DVB-S/S2 standarde. Pored toga, nudi jednostavan pristup širokom izboru multimedijalnih sadržaja sa interneta.

Doživite 3D format u predivnom dizajnu „super tankog profila“

„VL963 kombinuje impresivnu 3D tehnologiju i zadivljujući dizajn. Prvi Toshibin dizajn ‘vrlo tankog okvira’ omogućava savršen doživljaj gledanja“, kaže Endi Bejs (Andy Bass), potpredsednik zadužen za prodaju i marketing u kompaniji Toshiba Evropa GmbH. „Zahvaljujući pasivnoj 3D tehnologiji, koja se koristi u bioskopima, VL963 serija televizora predstavlja savršeno rešenje za one koji žele da gledaju 3D sa prijateljima i porodicom.“ Lagane pasivne 3D naočare omogućavaju još veće uživanje u gledanju 3D televizije ili pokretanju 3D igara tokom dužeg vremenskog perioda. Pored toga, pasivna 3D tehnologija vrši konverziju 2D sadržaja u 3D, što korisnicima omogućava potpunije uživanje u svim TV serijama, filmovima ili drugim video materijalima.”

Audyssey tehnologija za kristalno jasan zvuk

Novi Toshiba VL963 se odlikuje i skupom tehnologija pod nazivom Audyssey Premium Television koje su razvili audio stručnjaci kompanije Audyssey. Audyssey ABX garantuje bogate i moćne basove na zvučnicima, Audyssey Dynamic Volume tehnologija pojačava zvuk dijaloga koji se izgovaraju šapatom i eliminiše frustrirajuće pojačan ton tokom reklamnih blokova. Audyssey EQ je sistem ekvilajzera koji automatski podešava zvuk na televizoru VL963 u skladu sa akustikom prostorije i time pruža najjasniji i najbalansiraniji mogući ugođaj. Ove tri tehnologije razvijene su tako da funkcionišu zajedno i dodatno su prilagođene ovom modelu televizora u cilju postizanja savršenog audio ugođaja.

Povezana vest:  Prilex: malver koji klonira kreditne kartice

Full HD 3D ready Smart TV uređaji – visok kvalitet slike, pristup internet i impresivan 3D ugođaj

Njihov 16:9 LCD panel sa Edge LED pozadinskim osvetljenjem je 3D ready i ima Full HD 1920x1080p rezoluciju. TL933/963 može da konvertuje 2D sadržaj u 3D, tako da gledaoci mogu da uživaju u 3D kvalitetu svih serija i filmova, uz nošenje aktivnih 3D naočara (koje se kupuju posebno). TL933/963 je dostupan sa ekranima dijagonala 80 cm (32 inča), 102 cm (40 inča) i 117 cm (46 inča).

Najnovija 3D tehnologija za savršen vizuelni doživljaj

„Sa novom serijom TL933/963, Toshiba nastavlja da širi svoju 3D tehnologiju na sve više proizvoda, što omogućava sve većem broju korisnika da uživa u neverovatnom 3D ugođaju“, objašnjava Endi Bejs (Andy Bass), potpredsednik za prodaju i marketing kompanije Toshiba Evropa GmbH. „Korisnici koji još nisu ušli u 3D svet sada mogu da se pripreme za budućnost. Uz dodatne aktivne 3D naočare, ova serija nudi kompletan pristup 3D doživljaju za celu porodicu.“

Serije AV i LV – odlična slika i garancija Toshiba kvaliteta

Dok je Toshiba AV933/934 HD ready, serija Toshiba LV933 podržava Full HD rezoluciju. Oba modela pružaju izuzetan kvalitet slike i veoma su isplativi. Serije AV i LV su dostupne s ekranom dijagonale 80 cm (32 inča), dok serija LV ima i verziju od 102 cm (40 inča). Kod serije AV korisnici mogu da biraju između crne (AV933) i bele boje (AV934). Obe serije imaju dva HDMI porta i USB konektor, kao i dvostruki tjuner (DVB-T i DVB-C). Nove serije AV i LV biće dostupne u Evropi u drugom kvartalu 2012. godine.

Svi zaštitni znaci navedeni u ovom dokumentu predstavljaju imovinu svojih vlasnika.

Tačne specifikacije proizvoda zavise od modela i lokalne dostupnosti.

*Dostupno putem ažuriranja do sredine 2012, u zavisnosti od zemlje.

*Dostupnost boja zavisi od zemlje.