MASTER_LEDbulb_17-75W

Prva LED sijalica kao zamena za običnu sijalicu od 75W u prodaji u Evropi
 
Philips je pojednostavio svoju paletu LED sijalica za kućnu upotrebu kako bi prelazak sa običnih na štedljive LED sijalice učinio jednostavnim. Sada je daleko lakše odabrati pravu LED sijalicu, a kako je u pitanju Philips, možete biti sigurni da će ponuditi kvalitetnu toplu belu svetlost, sličnu tradicionalnim lampama, uz 80% manje potrošnje struje i daleko duži vek trajanja.
 
Prva LED sijalica kao zamena za običnu od 75W
 
Dokazujući još jednom status lidera u proizvodnji LED osvetljenja, Philips je izbacio prvu evropsku LED sijalicu kao zamenu za običnu od 75W, zasnovanu na Philipsovoj LED sijalici koja je zamenila tradicionalnu od 60W i nedavno dobila L-Prize nagradu od Ministarstva za energetiku Sjedinjenih Američkih Država. Sa 1.050 lumena, LED zamena za običnu sijalicu od 75W troši samo 17W, što znači da možete drastično uštedeti na struji, a opet dobiti toplu belu svetlost. Sa oblikom i identičnim navojima kao tradicionalna sijalica, nova LED zamena za običnu sijalicu od 75W predstavlja važnu prekretnicu u oblasti LED osvetljenja.
 
Pruža vašem domu najlepšu ambijentalnu svetlost
 
Nova serija Philipsovih LED sijalica se preporučuje u nezavisnim testovima potrošača, što je priznanje da je Philips lider u LED tehnologijama. Napravljene od najkvalitetnih materijala, LED sijalice imaju oblik tradicionalnih sijalica, sa sličnim navojima i grlima, što ih čini lakim za montiranje u kućne lampe, a prelazak na LED osvetljenje jednostavnim.
Nova Philipsova paleta čini izbor prave LED sijalice za vaš dom daleko jednostavnijim. „Ponosni smo što smo lideri u LED rešenjima za kućnu upotrebu. Ova nova serija LED sijalica kreirana je da olakša prelazak sa običnih na LED sijalice. Sa jasnim oznakama na pakovanjima, smanjenim brojem proizvoda u ponudi i lako razumljivim oznakama na policama u prodavnicama, lako ćete pronaći vrstu sijalice koja vam je potrebna i uneti u vaš dom kvalitetnije i dugotrajnije osvetljenje,” rekao je Jeron de Val, šef marketinga u Philips Lighting sektoru.
Nova LED paleta sadrži opcije za zamenu običnih sijalica od 25W do 75W, koje su dostupne u obliku klasičnih sijalica, minjonki i reflektorki.

 

Povezana vest:  Za precizno i brzo fotografisanje – Sony α68 sa A-mount objektivom i 4D fokusom