Toulouse_Recruitment_Day

Prijavite se za posao snova u Erbasu

Najveći svetski proizvođač aviona Erbas pokrenuo je inicijativu za zaposlenje inženjera, tehničara, menadžera i ostalih stručnjaka vrhunskog kalibra za rad na svim Erbasovim programima.
Radna mesta za koja se konkurs raspisuje nalaze se u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji i Velikoj Britaniji i odnose se na talentovane profesionalce u oblastima dizajna, analize stresa, arhitekture i integracije, instalacije električnih sistema, kvaliteta, lanca snabdevanja, inženjeringa u proizvodnji, usluge klijentima, probnih letova i mnogih drugih.
Kandidati treba da imaju najmanje 3-5 godina profesionalnog iskustva, kao i da dobro poznaju engleski jezik, a dodatni plus za neke pozicije biće poznavanje francuskog, nemačkog ili španskog jezika.
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti preko stranice www.airbus.com/work do 28. maja 2012. Ukoliko je prošao prvu selekciju, kandidat će naknadno biti obavešten o mestu, vremenu i ostalim detaljima potrebnim za prisustvo na regrutaciji.
“Pored prilike za rad na razvoju proizvoda vrhunske tehnologije, Erbas nudi šansu za posao u stimulativnoj multikulturalnoj sredini, mogućnost razvoja ličnih potencijala, kao i internacionalne karijere,“ kaže izvršni potpredsednik za ljudske resurse u Erbasu Tieri Baril.

 

Povezana vest:  Kaspersky Lab: Korisnici imaju loše navike pri kreiranju lozinki