THE-Football-App-na-Smart-TV

Samsung i Motain donose aplikaciju THE Football App na Smart TV

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, sa ponosom najavljuje svoje partnerstvo sa kompanijom Motain, kreatorima najkompletnije fudbalske aplikacije za Smart TV pod nazivom THE Football App. Nudeći detaljne informacije o preko 40 fudbalskih liga i događaja širom sveta na 5 jezika, ova aplikacija se stalno ažurira kako bi ljubiteljima fudbala ponudila najnovije vesti, komentare uživo, statistiku, kao i video prikaze čime pruža jedno sveobuhvatno iskustvo. Ova aplikacija je besplatna za korisnike Samsungovih Smart TV aparata.

„Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu aplikaciji THE Football App kompanije Motain u okrilje Samsungovih Smart TV aparata. Pošto sve više ljudi koristi Smart TV aparate nužno je da im ponudimo najkvalitetnije usluge. Sa aplikacijom THE Football App naša publika može da bude u toku sa svim dešavanjima“, izjavio je Den Sanders, direktor Servisa sa sadržajima u kompaniji Samsung Electronics Evropa.

Povezana vest:  PAMETNA INVESTICIJA: Samsung pripremio sjajnu ponudu za kupce bele tehnike

Aplikacija THE Football App poseduje intuitivan interfejs. Navigacija kroz vizuelne panele ove aplikacije je veoma laka čime korisnik ostvaruje pristup igrama koje su mu značajne. Ova aplikacija nudi informacije o razvoju događaja na dan samog meča, izveštaje sa konferencija za novinare, izveštaje pre utakmice kao i izjave igrača.

„Srećni smo što sada možemo da ponudimo našu uspešnu aplikaciju za smart telefone i na Samsungovoj vodećoj TV platformi na tržištu putem ovog atraktivnog kanala, kao što korisnicima možemo da pružimo priliku da dožive naše vrhunske fudbalske sadržaje“, pomenuo je dr Vinfred Graf, izvršni direktor kompanije Motain.

Povezana vest:  Rashladite svoj dom uz pomoć mobilnog telefona

Aplikacija THE Football App je lasirana 2009. godine u okviru nemačkog brenda pod nazivom iLiga. Sa više od šest miliona preuzimanja putem mobilnih telefona, korisnici su samo u februaru 2012. gledali fudbal u trajanju od neverovatnih 45 godina! Aplikacija THE Football App će se biti na raspolaganju potrošačima za neverovatni fudbalski program ovog leta, kao i tokom sledeće sezone ligaških takmičenja i turnira širom Evrope. Ova aplikacija je na raspolaganju na Samsungovoj paleti TV i AV uređaja iz 2011. i 2012. godine i biće dostupna na 5 jezika: engleskom, francuskom, nemačkom, italijanskom i španskom.

Povezana vest:  Soni je kreirao prvi uređaj za hvatanje duhova!

Aplikacija THE Football se koristi i u Samsungovoj kampanji ‘Zato što je važno’ koja predstavlja poziv svim ljubiteljima fudbala da podele svoju strast prema toj igri i osvoje neverovatne nagrade. Sa tom kampanjom Samsung želi da čuje šta ljubitelji fudbala imaju da kažu o toj igri kao i o razlozima koji je čine važnom. Posetite www.samsung.com/becauseitmatters da saznate više.