logitech-grafitti

SLEDI SVOJ FAZON SA LOGITECH GLOBALNOM GRAFITI KOLEKCIJOM

Kompanija Logitech predstavila je kolekciju dodatne računarske opreme koja obuhvata niz modernih dizajnerskih rešenja u raznim bojama inspirisanim zajedništvom i raznovrsnošću. Ova oprema podrazumeva boje i šare koje predstavljaju mešavinu globalnih trendova i lokalnih uticaja, tako da možete da izaberete kombinaciju koja najbolje odgovara vašoj ličnosti.

,,Ova Globalna kolekcija grafita uvodi nov stil naših najpopularnijih proizvoda koji ne poznaje granice’’, kaže Sofi Le Gven (Sophie Le Guen), direktor PC asortimana u kompaniji Logitech. ,,Krenuli smo u potragu i pronašli mlade dizajnere iz celog sveta koji imaju jedinstven a istovremeno globalno relevantan stil – pa smo njihova rešenja sakupili u jednu kolekciju. Ova raznobojna, nova dizajnerska rešenja omogućavaju vam da sami podesite ekran svog stonog računara tako da on odražava vaš individualni stil i kreativnost.’’

Povezana vest:  Sony Ericsson Live with Walkman™ omogućava jedinstven društveni muzički doživljaj za smart telefone

Ova kolekcija odlikuje se autentičnim dizajnima, živim bojama i teksturama u kombinaciji sa šarama iz oblasti nadrealizma. Svaki dizajn je jedinstven ali čini deo celine, tako da dobijate nešto što je istovremeno individualno, jedinstveno i globalno povezano.

U kolekciji se nalazi mnoštvo boja i šara, ali svaka odražava smeo, kolektivan stil, što vam omogućava da ih lako kombinujete, a u isto vreme zadržite sve odlike jedinstvenog dizajna. Neka od ovih dizajnerskih rešenja ponuđena su u ograničenoj seriji – stoga izaberite miša sa šarama i uklopite ga sa odgovarajućim ostalim rešenjima iz kolekcije kako biste kreirali stil koji je samo vaš.

Povezana vest:  “Samsung Galaxy: Naša galaksija” - Proces izrade telefona iz ugla robota (VIDEO)

{vsig}LOGITECH_GRAFITI{/vsig}