LEGRIA_HF_R46_RED_FSL_w_LCD_OPEN
Zabeležite i podelite predivne trenutke uz novu Canon Legria HF R seriju kamkordera
 
Canon je predstavio novu seriju osnovnih LEGRIA kamkordera, modele LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46 i LEGRIA HF R406. Napravljeni su da budu zabavni, pristupačni i jednostavni za korišćenje, a prvi su modeli koji koriste novu Canon DIGIC DV4 platformu koja pruža zadivljujući Full HD video uz vrhunski kvalitet zvuka. Novi modeli su idealni za one koji žele da naprave iskorak u odnosu na snimanje mobilnim telefonima ili kompaktnim fotoaparatima, a dolaze u kompaktnim i laganim telima, sa ugrađenom optičkom stabilizacijom slike i bežičnim povezivanjem, što omogućava svakome da sa lakoćom pravi, obrađuje i razmenjuje jasne Full HD snimke.
Nova HF R serija je savršena za porodice koje žele da snimaju i dele posebne momente, a pored toga omogućava korisnicima da gledaju, kontrolišu i dele snimke preko bežične veze koristeći bilo koji iOS, Android ili Windows uređaj. Novi modeli omogućavaju istovremeno snimanje AVCHD i MP4, naprednu optičku i inteligentnu stabilizaciju slike, kao i veliki broj novih modova snimanja radi što lakšeg beleženja i deljenja predivnih HD snimaka.
 
Moć deljenja
 
Dva modela iz nove serije, LEGRIA HF R48 i LEGRIA HF R46, dolaze sa naprednom Wi-Fi funkcionalnošću. Nova Live Streaming funkcija omogućava korisnicima da gledaju i snimaju video na daljinu putem smartfona ili tablet uređaja, pomoću nove Canon CameraAccess1 aplikacije. Ova mogućnost je idealna za praćenje dece, jer roditelji iz druge sobe preko tableta ili smartfona mogu aktivirati snimanje, pa čak i na daljinu zumirati, kako ne bi propustili nijedan trenutak.
Nova Remote Browser funkcija olakšava deljenje videa. Ugrađena pristupna tačka direktno se povezuje sa bilo kojim web pretraživačem, bez potrebe za ruterom, što korisnicima omogućava da pregledaju snimke sa više povezanih uređaja, kao što su računari, smartfoni i tableti. Remote Browser čak omogućava bežično prebacivanje snimaka sa kamere na uređaj koji koriste.
 
Jasni filmovi bez zamućivanja
Modeli iz nove LEGRIA HF R serije puni su tehnologija koje snimanje posebnih porodičnih trenutaka sa zapanjujućim brojem detalja čine zabavnim i lakim. Canon Intelligent IS tehnologija garantuje kreiranje čistih snimaka, bez zamućenja, tako što automatski detektuje različite tipove trešenja kamere i bira jedan od četiri režima stabilizacije slike. Unapređena, dinamička stabilizacija slike koristi optički stabilizator sa pet osa radi korekcije okretanja i rotacije kamere do kojeg dolazi tokom hodanja.
 
Zabeležite sliku vrhunskog kvaliteta
 
Nova HF R serija koristi vrhunski HD Camera System, koji obuhvata Full HD CMOS senzor od 3,2 MP i novu Canon DIGIC DV4 platformu, koja pruža viši kvalitet slike u uslovima slabog osvetljenja. DIGIC DV4 kombinuje značajno bolju stabilizaciju sa Canon optičkom stabilizacijom slike, radi kreiranja izvanrednih video snimaka. Snažniji DIGIC DV4 procesor omogućava da se video istovremeno snima u AVCHD i MP4 formatima2, tako da korisnici mogu snimiti kvalitetniju verziju za čuvanje i manje kvalitetnu verziju za postavljanje na internet.
Svi modeli su opremljeni kvalitetnim Canon HD video objektivima. Uz 32x optički zum i podršku za 53x napredni zum, svaki model pruža izuzetan kvalitet kroz ceo raspon zuma, zahvaljujući naprednoj Canon tehnologiji stabilizacije slike. Full HD CMOS senzor garantuje nastanak snimaka oštrih detalja i bogatog raspona boja, tako da korisnici mogu verno zabeležiti posebne trenutke.
 
Napredne audio performanse
 
Kao dodatak izuzetnim video performansama, nova LEGRIA HF R serija koristi Canon Audio Scene Select tehnologiju koja unapređuje kvalitet internog mikrofona. Audio Scene Select omogućava izbor pet različitih načina rada sa podešavanjima optimizovanim za snimanje, uključujući redukciju buke, muzike i govora. Korisnici mogu jednostavno odabrati najbolji režim za njihovu scenu i pustiti da kamkorder sam obavi posao, što im omogućava da se fokusiraju samo na beleženje trenutka ispred njih.
 
Novi režim za snimanje najmlađe dece
 
Nova Baby Mode funkcija je savršena za roditelje jer olakšva snimanje bebinih prvih koraka i reči, zahvaljujući mogućnosti da počne beleženje materijala pre nego što počne samo snimanje. Tako nećete propustiti nijedan važan momenat, nikada. Baby Mode snimci se smeštaju poseban album kako bi lakše bili podeljeni sa prijateljima i porodicom.
Svi modeli iz LEGRIA HF R serije imaju veliki ekran osetljiv na dodir dijagonale 7,5 cm (3 inča), putem kojeg se lako podešavaju parametri i upravlja reprodukcijom. Kontrola dodirom olakšava kretanje kroz intuitivne menije, menjanje podešavanja i prebacivanje između različitih režima snimanja i funkcija za deljenje snimaka.
Povezana vest:  Broj godine: Kaspersky Lab otkriva 315.000 novih zlonamernih fajlova svakog dana