LG_VK8820UHAMali kućni aparati LG Electronics-a ulaze na velika vrata i ovog proleća
Činjenica je da su dolaskom proleća mnoge stvari u kući pune prašine i potrebno ih je očistiti i spremiti za upotrebu, a posebnu pažnju treba obratiti na antialergijski nivo čistoće. Imajući u vidu tradicionalno prolećno spremanje, kompanija LG je i ovog proleća pripremila niz proizvoda koji olakšavaju posao čišćenja u kući.
Svako od nas želi da živi u čistom okruženju, bez prašine i prljavštine, a to je naročito važno za osobe koje pate od alergija. Upravo u tome može da pomogne LG F1068LD veš mašina. LG Inverter Direct Drive modeli veš mašina su duboki svega 44cm, i 25 odsto su manji u odnosu na tradicionalne mašine za veš, tako da se lako uklapaju u uzan prostor kupatila, a troše manje energije zahvaljujući A+ nivou uštede električne energije. Antialergijski efekat ovog modela je sertifikovan od strane Britanskog instituta za alergologiju, budući da njegove higijenske funkcije izbacivanja vode odstranjuju prašinu i grinje.
Ukoliko tokom pranja dođe do iznenadnog nestanka struje, model LG F1056LD ima rešenjeon poseduje program kojim automatski memoriše fazu u kojoj je pranje prekinuto i nastavlja rad odmah po ponovnom napajanju strujom. Ovaj inteligentni model sam registruje količinu veša, vrši odabir dužine pranja, odgovarajuće temperature i optimalnog nivoa vode, obezbeđujući minimalnu potrošnju vode i električne energije.
Ako se krajem dana desi da imate još preostalog veša za pranje, nema razloga za paniku. Možete programirati svoju veš mašinu od 3 do 19 sati unapred, tako da je pranje gotovo do ujutru. Istovremeno, možete mirno da spavate, zahvaljujući tihoj LG F1222 ND veš mašini čiji mehanizam ne sadrži direktno dodirivanje komponenata, što omogućava pranje veša bez ikakvih vibracija ili buke.
Pored veš mašina, kompanija LG Electronics nudi i preporučuje modele usisivača, kao što je VK8820UHA, kojima brzo i jednostavno možete postići visok antialergijski nivo čistoće vašeg doma. Ovaj model ima funkcije kompresovanja prašine, multi-ciklon sistem i HEPA13 filter, koji se efikasno bore protiv prašine i drugih izvora alergija u kući. Kompaktan dizajn ovog modela, odeljak za sakupljanje prašine koji se prazni jednim potezom i drška sa teleskopskom cevi pružaju komfor i kontrolu, na koje ste navikli pri korišćenju svih LG proizvoda. Pored pomenutog modela, LG vam nudi i LG VC6818NRT usisivač sa „Cyking” tehnologijom koju čine specijalno dizajnirani plastični odeljak za sakupljanje prašine, kapaciteta 1.5l, kao i separator sitne prašine sa cilindričnim HEPA13 filterom, koji sprečava da najfinija prašina odlazi izvan odeljka za sakupljanje i zaprlja ceo usisivač.
Treće rešenje je model LG VC4916NN koji nudi jedinstven „Ellipse Cyclone“ sistem rešavajući vas i najsitnijih čestica prašine iz itisona ili tepiha, dok se unutrašnje vibracije smanjuju zahvaljujući novom „Vertice“ izduvnom sistemu koji uvećava snagu usisavanja.
Povezana vest:  Lenovo predstavio novi VIBE K5 Plus