LG G2 QuickWindow 02LG proširuje gamu aksesoara uz premijum maske za smart telefone

U okviru rastuće game propratne opreme koja uključuje maske, slušalice i prenosive punjače, kompanija LG Electronics će pored najavljenog G2 premijum smart telefona takođe predstaviti i najnoviju QuickWindowTM masku za G2.
Otvor, odnosno „prozor“ na QuickWindowTM masci će omogućiti korisnicima da na brz i jednostavan način vide najvažnije informacije na telefonu, bez potrebe skidanja prednjeg dela maske. Uz samo lagani dodir prsta, QuickWindowTM će korisnicima omogućiti da veoma lako podese budilnik, provere vremensku prognozu, preslušaju omiljenu muziku, ili dobiju informaciju o pristiglim pozivima i porukama.
„Ovaj najnoviji premijum akseosar kompanije LG predstavlja opciju koja korisnicima omogućava praktičnu i elegantnu zaštitu svog smart telefona,“ izjavio je Dr. Jong-seok park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication. „Kada su stvarali masku, naš tim dizajnera je zamišljao kakav dizajn bi voleli da vide na njihovim delima, a da na taj način korisnicima prenesu svoju viziju savršenog aksesoara.“
QuickWindowTM maska za LG G2 biće dostupna u sedam različitih boja, uključujući – crnu, belu, roze, ljubičastu, plavu, menta-zelenu i žutu. Maske će se pojaviti na tržištu u isto vreme kad i LG G2.

Povezana vest:  Međunarodni fudbalski superstar Lionel Messi u Samsungovoj reklami „Dizajniraj svoj život"