Samsung i Vip zurka Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom 03Samsung GALAXY S4 Zoom – prvi smart telefon sa 10x optičkim zumom dostupan i na tržištu Srbije

Samsung GALAXY S4 Zoom, uređaj koji na najbolji način objedinjuje performanse smart telefona GALAXY S4 i fotoaparata, biće od 23. avgusta premijerno dostupan korisnicima u Srbiji samo u Vip radnjama, uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifi Smart 5000.
GALAXY S4 Zoom je uređaj koji može da ispuni očekivanja vodećeg smart telefona na tržištu i najmodernijeg kompaktnog fotoaparata.
Nasleđe uređaja GALAXY S4 Zoom evidentno je u svim segmentima, od elegantnog i stilizovanog dizajna do moćnog i intuitivnog korisničkog interfejsa. Sa operativnim sistemom Android Jelly Bean 4.2, uređaj GALAXY S4 Zoom može da se pohvali brojnim funkcijama koje ima GALAXY S4, uključujući i Touchwiz.
Međutim, za potpuno novo iskustvo, ovaj kompaktni uređaj dolazi sa optičkim zumom 10x i CMOS senzorom od 16 megapiksela koji korisnicima omogućava da naprave lepe fotografije bilo sa velike udaljenosti ili izbliza, u svim uslovima osvjetljenja, bez opreme za fotografisanje. Uz to, ugrađeni optički stabilizator slike (OIS) stabilizuje sliku i dok zumira, smanjujući zamućenost i praveći visoko kvalitetnu fotografiju ili video snimak.
Uz pomoć novog i revolucionarnog Zoom Ring-a, na jednostavan način pristupa se glavnim funkcijama uređaja GALAXY S4 Zoom. Kada usred telefonskog razgovora korisnik primeti nešto što bi podelio sa drugima, brzo okretanje Zoom Ring-a će aktivirati funkciju In-Call Photo Share (Podelite fotografiju u toku razgovora), koja dopušta pravljenje fotografije i slanje direktno putem MMS-a svom sagovorniku. Zoom Ring unosi revoluciju u konvencionalne kontrole zuma na fotoaparatima. Opcija Group Play omogućava direktno povezivanje sa Samsung Galaxy S4 uređajima prijatelja, sa kojima se mogu podeliti pesme ili igrice bez upotrebe Wi-Fi AP ili mobilnog signala.

Povezana vest:  Predviđanja kompanije Kaspersky Lab za 2019. godinu: akteri pretnji smišljaju nove načine za uzrokovanje razarajućih napada