Samsung na CeHa sajmu02Samsung predstavlja brojne novitete na CE&HA sajmu

Kompanija Samsung Electronics treći put zaredom učestvuje na sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata „CE&HA“, a ove godine do 29. septembra predstaviće brojne nove uređaje. U fokusu su pametni uređaji za domaćinstvo, novi usisivači iz serije VC3050, ali i noviteti UHD TV F9000, Galaxy Note 3 i Galaxy Gear nedavno predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.
„Kompanija Samsung Electronics svoja istraživanja posvećuje potrošačima, kreirajući proizvode koji ljudima unapređuju život, i čine ga jednostavnijim i lakšim. U potpunosti smo posvećeni željama i potrebama potrošača, te sa tim ciljem razvijamo smart koncept koji donosi veliku uštedu vremena i energije, ali i mogućnost da se istovremeno koristi veći broj međusobno povezanih uređaja. Na CE&HA sajmu predstavljamo brojne novitete iz svih kategorija, i ponosni smo na činjenicu da ovim još jednom potvrđujemo lidersku poziciju na tržištu“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.
Na oko 400 metara kvadratnih izložbenog prostora, tokom trajanja sajma,svi posetioci biće u prilici da dožive vrhunsko kućno okruženje koje uključuje potpuno funkcionalnu kuhinju, dnevni boravak, dečiju i radnu sobu, opremljene najnovijim Samsungovim ekološkim pametnim uređajima. Ove uređaje odlikuju brojne inovativne funkcije, ali i primenjene revolucionarne metode koje nude veliku uštedu na svim nivoima,ujedno brinući o zaštiti životne sredine. Potrošači će moći da vide mašinu za pranje veša sa eko bubble tehnologijom, frižidere sa no frost tehnologijom, kao i kuhinjsku ugradnu tehniku koja će olakšati svakodnevno funkcionisanje u kuhinji.
Zainteresovani posetioci će moći i da isprobaju najnovije uređaje, uvere se u mnogobrojne mogućnosti pametnog Galaxy Gear-a, osete najbolji mogući vizuelni doživljaj sa Galaxy Note 3 i vide kako izgleda gledati program na revolucionarnom UHD televizoru serije F9000.

Povezana vest:  Podelite snagu sa novim robusnim Cat S41 pametnim telefonom