Yoga 2Lenovo imenuje Eštona Kučera za novog inženjera proizvoda

Lider multimode računarstva, kompanija Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je danas objavila novo partnerstvo sa Eštonom Kučerom na livestream događaju tokom promocije novog Yoga Tablet uređaja, održanoj u Youtube Space LA u Los Anđelesu. U svojoj novoj ulozi kao inženjer proizvoda kompanije Lenovo, Kučer će raditi sa inženjerskim timovima kompanija širom sveta, sa kojima će razvijati liniju joga tablet uređaja i biti konsultovan o dizajnu, specifikacijama, softveru i načinu korišćenja.
„Ovo partnerstvo sa kompanijom Lenovo spaja moju ljubav prema tehnologiji sa dizajnom koji čini svačiji život boljim. Ne mogu da dočekam da se prihvatim posla i budem deo napora kompanije Lenovo u razvoju budućih prenosnih računarskih proizvoda, počevši od Yoga tablet uređaja „, rekao je Ešton Kučer.“ U kompaniji Lenovo je sve fokusirano na inovacije i snažno liderstvo. Preduzetništvo je deo kompanijske DNK, što meni savršeno odgovara. „
Kučer trenutno glumi u komediji Dva i po čoveka, koja se prikazuje na kanalu CBS, i koja se emituje širom sveta. Nedavno je dobio značajno priznanje za svoje investicije u tehnologiju tokom poslednjih nekoliko godina, a jedan je od osnivača organizacije A-Grade Investments, koja obezbeđuje preduzetnički kapital i sarađuje sa više tehnoloških kompanija, uključujući Airbnb, FAB, Foursquare, Spotify, Path i Uber.
„Autentični, kreativni apetit za tehnologijom i senyibilitet za želje potrošača Eštona Kučera u kombinaciji sa našom težnjom ka inovacijama čine ovo partnerstvo veoma prirodnim i moćnim izborom“ , rekao je David Roman, marketing direktor kompanije Lenovo. „Ovo partnerstvo ide van tuobičajenih granica, tako što će Ešton biti veoma uključen u našu organizaciju kao inženjer proizvoda, posebno u procesu razmatranja načine razvoja sledećeg talasa proizvoda. Dok i dalje nastavljamo da napredujemo u oblasti PC Plus proizvoda i vodimo u multimode računarstvu, Eštono će nam pomoći u krčenju novog puta tako što će neprestano izazivati naše postavke, ukazivati na drugačiju perspektivu i doprinositi svojom stručnošću u oblasti tehnike kako za Yoga Tablet, tako i druge uređaje. „
Novi MultiMode Yoga Tablet uređaj predstavlja način na koji korisnici mogu da iskoriste maksimum u iskustvu korišćenja tablet uređaja, čija baterija traje do 18 sati autonomije i koji ima tri jedinstvena režima rada: drži, nagni, stoji. Imajući u vidu da jedna veličina ne odgovara svima, kompanija Lenovo je obezbedila tri načina za rešavanje izazova sa kojima se većina tablet korisnika suočava. Cilindrična drška Yoga tablet uređaja razbija kliše o „moru preslikanosti “ dizajna tablet uređaja, omogućavajući korisnicima da lakše drže tablet dok čitaju i pretražuju internet, nameste postolje da stoji uspravno dok gledaju filmove i nagnu tablet na dole za bolji ugao pri kucanju i čitanje na ekranu koji je osetljiv na dodir.
Finansijski uslovi višegodišnjeg partnerstva nisu priloženi.

Povezana vest:  KOMTREJD SKUP, Od 7. do 10. septembra skup o IT