Hi Files Show 04Deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, ovog vikenda u Beogradu

Jubilarni, deseti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike, biće održan ovog vikend, 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu. Biće premijerno predstavljeni najnoviji uređaji brojnih inostranih i domaćih proizvođača, od onih sa pristupačnim cenama do hi-fi sistema koji koštaju 20.000 evra.
Posetioci će imati priliku da vide najnoviji Audio/Video sistem Yamaha AVENTAGE, mnoštvo Bluetooth zvučnika, slušalica, gramofona i ostale lifestyle audio sisteme. Premijerno će biti prikazana i nova Silver serija Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom ovog meseca.
Domaći proizvođači hi-fi opreme prikazaće kompletan sistem napravljen od srpskih uređaja: gramofona, pojačala, zvučnika I kablova.
Ovo je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji na kome se predstavljaju programi distributera: Player, Audiophile, HiendFi, 4audio, Vox Trade, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije, kao i domaći proizvođači audio i video tehnike: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA.
Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Povezana vest:  LG objedinjuje televizor i monitor u jednom uređaju