Galaxy Core Advance 6Galaxy Core Advance proširuje Galaxy iskustvo na veći broj korisnika sa boljim funkcijama

Kompanija Samsung Electronics Ltd. predstavila je Galaxy Core Advance, kombinaciju moćnog korisničkog iskustva Galaxy uređaja sa poboljšanim funkcijama. Ovaj inovativni uređaj pruža i odličan dizajn koji Samsungovu moćnu tehnologijučini dostupnom za veći broj korisnika.
Galaxy Core Advance pruža korisnicima vrhunski dizajn, sa velikim displejom od 4.7″ i poleđinom Soft Feel koja povećava izdržljivost, ali pruža korisnicima osećaj topline i mekoće, pri čemu je mnogo lakši i udobniji za držanje u ruci. Deo intiuitivnog dizajna ovog uređaja jesu i dugmići za često korišćene funkcije. Posebni dugmići za video-snimanje, fotoaparat, jačina zvuka, meni, funkcije displeja ekrana kao i razne funkcije za uključivanje koje korisnicima, onima za koje ekran osetljiv na dodir nije sasvim udoban, pružaju besprekoran pristup mogućnostima koje nudi uređaj Galaxy Core Advance. U skladu sa svojim ergonomskim dizajnom, Galaxy Core Advance nudi duboko, povezano iskustvo sa unapređenim opcijama Bluetooth 4.0, GPS sa GLONASS-om za preciznije određivanje lokacije i opcijama NFC i S Beam tako da korisnici jednim dodirom mogu da razmenjuju informacije kao što su video klipovi na kanalu YouTube, detalji kontakta i audio datoteke.
Galaxy Core Advance nudi čitav niz pametnih funkcija koje uključuju S Voice, S Translator, Sound & Shot, Group Play i Easy Mode, tako da korisnici mogu da uživaju u istim jedinstvenim prednostima koje nudi serija Galaxy. Kako bi se Galaxy iskustvo proširilo na veći broj korisnika, Galaxy Core Advance nudi i pogodne funkcije korišćenja i bolji pristup za osobe sa invaliditetom i slabovide osobe. Glavne funkcije za korišćenje i pristup obuhvataju opciju Optical Scan – „optičko skeniranje“ koja automatski prepoznaje tekst sa slike i čita ga naglas korisniku, tehnologiju Light Sensing – „senzor za svetlo“ koja koristi kameru uređaja da opazi pravac i jačinu svetla, kao i opciju Instant Voice Recorder – „instant snimač zvuka“ koja nudi pojednostavljen pristup beleženju jednostavnih glasovnih poruka. Uređaj je opremljen opcijom Screen Curtain – koja omogućava korisnicima da sprovode komande na zatamnjenom ekranu kako bi obezbedili privatnost i uštedeli bateriju, visok kvalitet funkcija TTS-a (Text-to-Speech – „tekst u govor“) i funkcijama Voice Guided Camera – „fotoaparat vođen glasom“ što omogućava korisnicima da fotografišu navođenjem broja likova osoba koji se zapažaju i lokacijom na kojoj se nalaze.

Povezana vest:  Kompanija SBB predstavila novu uslugu namenjenu ljubiteljima televizije

Galaxy Core Advance će se u maloprodaji naći početkom sledeće godine i to u varijantama Deep Blue – „tamno plava“ i Pearl White – „biserno bela“. Široka paleta dodatne opreme koja će poboljšati mogućnosti Galaxy Core Advance uređaja će takođe uskoro biti dostupna.

Galaxy Core Advance– specifikacije proizvoda:

Mreža HSPA 14.4/5.76 Mbps
GSM 850/900/1800/1900 MHz
HSDPA 850/900/1900/2100 MHz (EUR)
Procesor Dual Core 1.2 GHz
Dimenzije 133.3 x 70.5 x 9.7 mm, 145g
Displej 4.7″ WVGA TFT
Memorija 1GB RAM + 8GB interne memorije, microSD do 64GB
*Prostor za korisničku memoriju može da bude manji od ukupnog memorijskog prostora zbog sistemskih datoteka. Korisnička memorija može da se razlikuje u zavisnosti od regiona, operatera, jezika, kao što može da se promeni posle unapređenja softvera.
Kamera 5MP AF + VGA
Baterija 2,000 mAh
OS Android 4.2 Jelly Bean
Konektivnost Wi-Fi b/g/n/, 2.4 GHz; USB 2.0 H/S; NFC; BT 4.0; GPS + GLONASS
Funkcije i servisi Sound & Shot, Group Play, S Translator, Easy Mode, S Voice, S Beam, Instant Voice Recorder, Voice Guidance (TTS, Voice Guided Camera, Text Reader), FM Radio

Povezana vest:  Apple predstavio iTunes 10 sa Pingom

* Raspoloživost svakog servisa zavisi od zemlje do zemlje.
* Sve funkcije, osobine, specifikacije i druge informacije o proizvodu koje se navode u ovom dokumentu uključujući pogodnosti, dizajn, cenu, komponente, performanse, raspoloživost, sposobnosti i drugo podložni su promenama bez prethodne najave ili obaveze.