Marija Sarapova Samsung Galaxy StudioSamsung predstavio Galaxy Studio za Zimske olimpijske igre u Sočiju

Kompanija Samsung otvorila je Galaxy Studio u Olimpijskom parku u Sočiju, za sve posetioce Zimskih olimpijskih igara (ZOI) 2014. godine. Otvaranju je prisustvovala Marija Šarapova, svetska teniska zvezda i ambasador brenda Samsung tokom igara u Sočiju 2014. i Tim Lume, izvršni direktor marketinških i televizijskih servisa Međunarodnog olimpijskog komiteta. U Galaxy Studiju u Olimpijskom parku korisnici će biti u prilici da se na interaktivan način upoznaju sa dešavanjima i to zahvaljujući Samsungovim najnovijim bežičnim tehnologijama. Galaxy Studio je dizajniran tako da posetiocima pruži priliku da isprobaju Samsungove najnovije mobilne uređaje kako bi kreirali, ovekovečili i razmenjivali sa drugima svoj doživljaj olimpijskih igara.
„Pozivamo sportiste i ljubitelje sporta da posete naš Galaxy Studio i kvalitetno provedu svoje vreme na olimpijadi pomoću naših tehnologija koje su inspirisane ljudima. Mobilni uređaji su postali neizostavni deo olimpijskih igara i Samsung je zato osmislio nove načine pomoću kojih gledaoci mogu postati aktivni učesnici tog takmičenja“, istakao je Jonghi Li, izvršni potpredsednik divizije za globalni marketing, IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.
Galaxy Studio ima za cilj da svima pruži zabavu tokom trajanja ZOI. Posetioci će moći da dožive zimske olimpijske sportove putem inovativnih Samsungovih tehnologija u okviru Sportske interaktivne zone, ali i da iskažu svoju podršku sportistima slanjem pozdrava podrške putem Samsungove aplikacije ChatON u Zoni navijanja. Takođe, napravljena je i Posebna Zona za decu za crtanje na uređaju Galaxy Note 3, a deca će dobijati i bedž sa svojim crtežom.
„Veoma mi je drago što sam se pridružila Samsungu na otvaranju Galaxy Studija u Olimpijskom parku i baš se radujem što sam učestvovala u proslavi koja simbolizuje početak Samsungove kampanje u Sočiju 2014. godine“, izjavila je Marija Šarapova. „Kako se i sama bavim sportom, veoma cenim Samsungove napore da putem raznovrsnih iskustava u studiju pruži olimpijcima i ljubiteljima igara personalizovano vreme tokom olimpijade, a to će nam svima pomoći da imamo maksimalan doživljaj tokom ovog takmičenja.“
Uz Galaxy Studio u Olimpijskom parku, Samsung će imati još tri studija u Obalskom selu, Planinskom selu i na trgu Muzeja umetnosti u Sočiju, kako bi se olimpijski duh proširio na što veću publiku.

Povezana vest:  Kaspersky Lab i Seculert otkrili „Madi” – kampanju sajber špijunaže na Bliskom istoku