LG G2 mini Fotografija 01

LG G2 mini predstavljen u Barseloni

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je G2 mini smart telefon na Kongresu mobilne telefonije (MWC), koji se održava u Barseloni. Napravljen kao manja verzija nagrađivanog LG G2 telefona, novi model kompanije LG poseduje i većinu premijum korisničkih funkcija svog „većeg“ rođaka, poput Guest Mode režima rada, Plug&Pop funkcije, kao i inovativnih Clip Tray i Capture Plus opcija.
Usled ubrzanog razvoja tržišta smart telefona srednje kategorije, novi LG G2 mini će biti proizvođen u više različitih varijacija, pa će tako korisnicima širom sveta biti dostupna i verzija sa jednom i sa dve SIM kartice, kao i 3G i 4G modeli u zavisnosti od tržišta. Takođe, LG G2 mini smart telefon dolazi u četiri živopisne boje, što će zadovoljite različite ukuse.
„G2 mini je kreiran da bi korisnicima omogućio najbolje iskustvo G2modela, samo u kompaktnijem paketu. Ovaj uređaj nudi savršen balans modernog i praktičnog dizajna, bez pravljenja bilo kakvog kompromisa kad su performanse u pitanju“, rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.
Sa hardverom bez premca u svojoj klasi i dijagonalom ekrana od 4,7 inča, G2 mini je osmišljen da zadovolji zahteve korisnika za praktičnim telefonom, ali i premijum opcijama. Kao kompaktnija verzija G2 smart telefona koji je dobio veliki broj prestižnih priznanja za kvalitet u 2013. godini, G2 mini je zadržao inovativni dizajn tastera sa zadnje strane. Prvoklasni IPS ekran dijagonale 4,7 inča i baterija jačine 2,440mAh u paketu sa snažnim Quad-Core procesorom i Android 4.4 KitKat operativnim sistemom, omogućavaju superiorno iskustvo prilikom multitaskinga, kao i niz multimedijalnih funkcija.

Povezana vest:  Kompanija Kaspersky predstavlja novo rešenje zasnovano na cloudu koje je namenjeno suzbijanju varanja u e-sportovima

Ključne specifikacije:
– Procesor: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE) / MSM8226 (3G 1.7GHz Nvidia Quad Core Tegra 4i (LATAM LTE model)
– Ekran: 4.7-inčni qHD IPS ekran (960 x 540)
– Memorija: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Card Slot
– Kamera: zadnja 8.0MP / 13.0MP (LATAM LTE model) / prednja 1.3MP
– Baterija: 2,440mAh
– Operativni sistem: Android 4.4 KitKat
– Dimenzije: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
– Težina: 121g
– Mreža: Cat. 4 & VoLTE / Cat. 3(LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
– Opcije za povezivanje: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC (samo 4G LTE model)
– Boje: titanijum crna, mesečevo bela, crvena, zlatna (u zavisnosti od regiona)
– Drugo: Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, itd.

Povezana vest:  Zašto koristiti klima uređaje tokom zimske sezone