Gorenje rerna sa ekranom na dodir 1Nova nagrada za Gorenje dizajn

Kompanija Gorenje već petu godinu za redom nagrađena je Red Dot, prestižnom međunarodnom nagradom u oblasti industrijskog dizajna. Ovoga puta nagradu je osvojila za pametnu rernu sa ekranom na dodir.
Na ovogodišnjem nadmetanju bilo je prijavljeno oko 5000 uređaja različitih brendova iz više od 50 zemalja. Gorenje rerna koja je osvojila Red Dot nagradu ima TFT ekran i dolazi iz nove generacije Gorenje ugradne tehnike. Ona predstavlja najmodernije rešenje za upravljanje rernom na dodir. Veliki ekran u boji nudi odabir različitih funkcija pružajući tako uživanje u svim kulinarskim zamislima, na vrlo jednostavan i moderan način. Kako bi doživljaj bio kompletan, spoj tehnologije i inovacija upotpunjen je vrhunskim italijanskim dizajnom.
Gorenje već godinama neguje saradnju sa brojnim svetskim dizajnerima, kao što su Karim Rashid i Ora-Ïto, i u svojoj ponudi predstavlja linije koje se svojom elegancijom i prefinjenošću vrlo lako uklapaju u svaki dom. Simplicity, Retro Collection ili Classico linija aparata, samo su neke od modernih i inovativnih rešenja koje će obogatiti prostor.

Povezana vest:  Telekom Srbija predstavio aplikaciju „NIŠ PRIČA"

O Red Dot nagradi

Red Dot nagrada predstavlja međunarodno priznanje za dizajn, inovaciju i kvalitet, na kojem Gorenje učestvuje već 9 godina za redom. Do sada, ova kompanija osvojila je čak 25 priznanja, i to za brendove Gorenje, Asko i Atag.

Gorenje rerna sa ekranom na dodir 2