Kids-readingPopusti na Lagunina izdanja za Svetski dan knjige

Svetski dan knjige, koji se u celom svetu proslavlja 23. aprila prema odluci Uneska iz 1995. godine, i ove godine obeležiće se u Beogradu.
Izdavačka kuća Laguna se pridružuje obeležavanju ovog dana i tim povodom je za svoje čitaoce pripremila sjajne popuste kojima nećete moći da odolite. U svim knjižarama Delfi, u Laguninom klubu čitalaca (Resavska 33, Beograd) i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs samo 23. aprila važiće 15% popusta na kupovinu jedne i više Laguninih knjiga. Ovog dana važiće i članski popusti.
U knjižarskom lancu Delfi važiće 10% popusta na knjige ostalih izdavača i 10% popusta na strane knjige.
Zajedno sa izdavačkom kućom Laguna proslavite Svetski dan knjige i uživajte u popustima koji su pripremljeni samo za vas.
Svetski dan knjige obeležava se 23. aprila od 1995. godine zbog simbolike tog datuma za svetsku književnost – 1616. tada su preminuli Servantes, De la Vega i Šekspir. Takođe, to je datum i rođenja Vijliama Šekspira, Vladimira Nabokova, Manuela Mehie Valjeha…
Unesco je proglasio Svetski dan knjige u želji da ohrabri sve, a posebno mlade, da otkriju zadovoljstvo čitanja i izraze poštovanje svima koji su doprineli društvenom i kulturnom razvoju čovečanstva.

Povezana vest:  Pulicerova nagrada za književnost 2020. - "Momci iz Nikla" u prodaji od 6. juna