novi sad NM 2014Počela prodaja ulaznica za Noć muzeja u Novom Sadu

Ulaznice za novosadsku Noć muzeja od danas se mogu kupiti u poslovnicama OTP banke u Novom Sadu, na GIGS TIX prodajnim mestima, u šoping centru BIG i onlajn na gigstix.com. Cena ulaznice u pretprodaji je 350 dinara, a tokom trajanja manifestacije moći će da se kupi po ceni od 400 dinara.
Jedna ulaznica važi za svih 45 lokacija u Novom Sadu (za po jedan ulazak na svaku lokaciju). Ulaz je besplatan za decu mlađu od 7 godina i starije od 70 godina.
Ulaznice se prodaju u svim poslovnicama OTP banke u Novom Sadu – Bulevar Mihajla Pupina 6, Bulevar oslobođenja 80 i Rumenačka 1 – kao i u filijali u Temerinu. Ulaznice je moguće kupiti i na nekoliko prodajnih mesta GIGS TIX bilet servisa – Pariski magazin, knjižara Bulevar Books, Pangea Tours i prodavnice Dr Techno u Novom Sadu – kao i onlajn na www.gigstix.com. Od ove godine, novo prodajno mesto je BIG šoping centar.
Noć muzeja u Novom Sadu je deo evropske i nacionalne Noći muzeja koja će se ove godine održati 17. maja u preko 40 zemalja Evrope i 65 gradova u Srbiji. Prošle godine, u Novom Sadu zabeleženo je 120.000 poseta. Ove godine, publika će pratiti raznovrstan program na 45 lokacija u gradu i na Petrovaradinskoj tvrđavi. Radi lakšeg izbora sadržaja i bolje organizacije kretanja, organizatori predlažu korišćenje opcije Moja staza na vebsajtu Noći muzeja: www.nocmuzeja.rs.

Povezana vest:  Draganu Velikiću nagrada za književnost "Vilenica" za životno delo