van gogh-nsVan Gogh se družio sa čitaocima u Novom Sadu

Prošle subote članovi grupe Van Gogh družili su se sa svojim fanovima u knjižari Delfi u Novom Sadu. Tom prilikom predstavili su svoju autobiografiju „Tragovi prošlosti“. Članovi grupe predvođeni Zvonimirom Đukićem Đuletom i Srboljubom Radivojevićem Srbom, autorima autobiografije jednog od najslavnijih rok bendova na našim prostorima, napravili su sjajnu atmosferu predstavljajući ovu luksuzno opremljenu knjigu u tvrdom povezu, koja sadrži nekoliko stotina fotografija i novinskih isečaka.
Van Gogh je uvek pokazivao izuzetno poštovanje prema svojoj publici, a tako je bilo i u subotu. Frontmen grupe Đule Van Gogh potpisivao je knjige i slikao se sa fanovima.
U autobiografiji „Tragovi prošlosti“ Van Gogh se prvi put ispoveda pred svojim fanovima, i to čini iskreno, bez zadrške, kroz priču u kojoj čitaoci mogu saznati na koji način i u kakvoj atmosferi se pripremaju koncerti i snimaju albumi, kao i niz avantura sa putovanja i anegdota iz privatnog života.

Povezana vest:  Veliko interesovanje za izložbu NADEŽDA – SAVREMENICI – SLEDBENICI u Umetničkoj galeriji „Nadežda Petrović” u Čačku