da-ridiger sahe vKnjiga „Da!“, vodič za životni optimizam

Beogradska Laguna predstavila je danas novu knjigu bestseler autora Ridigera Šahea „Da!“, priručnik za samousavršavanje i vodič za životni optimizam.
U knjizi „Da! (Unutrašnji mehanizam za dostizanje najveće sreće)“ autor bestselera „Sedam velova istine“ i „Tajna magneta srca“ iznosi teoriju da svako unutrašnje „da“ stvara osećanje sreće i u jednom trenutku nas ispunjava ljubavlju.
Zastanite na trenutak. Sagledajte situaciju. Pokrenite mehanizam u sebi. Jedno da! u pravom trenutku može da promeni sve. Otkloniti negativne misli. Okončati osećanje odbojnosti. Pretvoriti tugu u sreću, usamljenost u ljubav. Sa svešću o unutrašnjem da! za vas počinje novi život. Jer sreća reaguje na jednu jedinu reč, poručuje izdavač.
U svakom od nas postoji mesto koje je zaslužno za to da li ćemo se osećati tužni ili srećni. Da li ćemo osećati ljbuav ili odbojnost. To nevidljvio mesto koje odlučje o našim osećanjima dela po principu unutrašnjeg mehanizma koji se pokreće kada se suočavamo sa određenom situacijom ili sa određenim ljudima. Svako unutrašnje „ne“ stvara odbojnost i negativna osećanja. Svako unutrasnje „da“ stvara osećanje sreće i u jdnom trenutku nas ispunjava ljubavlju, piše Šahe.
Šahe je istraživač svesti, pisac, slobodni novinar, trener, predavač. Nakon studija ekonomije i psihologije, radio je kao menadžer u jednom od najuspešnijih nemačkih industrijskih preduzeća. Posle toga je postao novinar i pisac.
Na brojnim putovanjia kroz SAD, Meksiko i Aziju, kao i tokom dve godine koje je proveo u jednom isceliteljskom centru u Brazilu, prošao je kroz niz obuka koje su ga, kako navodi izdavač, dovele do dubokog i opsežnog razumevanja povezanostiizmeđu lične stvarnosti, ljubavi, odnosa i smisla ljudskog života.
Knjiga „Da!“ namenjena je ljubiteljima dela iz oblasti popularne psihologije ali i duhovnosti i meditacije.

Povezana vest:  Sasvim nov pristup dijeti - "Pravilna linija ishrane - zvanični kuvar" u prodaji od 25. marta