selfiSelfi sa Laguninom knjigom – nagradni foto-konkurs

Izdavačka kuća Laguna raspisuje nagradi foto-konkurs „Selfi sa Laguninom knjigom“. Pozivamo vas da nam pošaljete fotografije na kojima ste se slikali sa nekom Laguninom knjigom. Selfi pošaljite na mejl [email protected] i postaćete potencijalni dobitnik nagrade. Pravo učešća imaju svi koji nam fotografije pošalju od 25. avgusta do 25. septembra 2014. godine.
Jedan autor može učestvovati sa najviše pet fotografija. Fotografije moraju biti minimalne širine 800 piksela i veličine do 10 MB. Uz podatke o autoru neohodno je navesti i naziv fotografije kao i naslov knjige koja je na fotografiji. Poželjni su, ali ne i neophodni, kratki opisi mesta, ambijenta i oklonosti pod kojima je selfi napravljen. Organizator zadržava pravo da ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara uslovima konkursa, kao i fotografije koje ne zadovoljavaju tehničke standarde.
Sve fotografije biće objavljene na sajtu Lagune.
Žiri izdavačke kuće Laguna odabraće tri fotografije čiji će autori biti nagrađeni reprezentativnim Laguninim izdanjima.
Nagrada za prvo mesto: Moj Beograd, Dragoljub Zamurović
Nagrada za drugo mesto: Saga o umetnosti, Profesor ser Ernst Gombrih
Nagrada za treće mesto: Mitovi i legende, Filip Vilkinson
Učesnici moraju biti nosioci autorskih prava za poslate fotografije, u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Laguna se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Autor fotografija bez naknade ustupa Laguni pravo korišćenja svih poslatih fotografija isključivo za promociju foto-konkursa. Laguna će navoditi ime autora, ali ne može se smatrati odgovornom ukoliko to ne učine i drugi mediji. Slanjem fotografija na konkurs autor potvrđuje da se u potpunosti slaže sa navedenim uslovima.

Povezana vest:  "Rock me Amadeus" – 10 godina „Mocartove kuće" u Beču