savrsenstvoOd subote, 20. septembra u prodaji nova knjiga Maje Trifunović „Savršenstvo“
Knjiga „Savršenstvo“ naći će se u prodaji od subote, 20. septembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi. rs i www.laguna.rs.
Novi roman autorke „Trkača na duge pruge“ je savremena priča o osmoro ljudi, od kojih četvoro radi zajedno u kancelariji, a koji, iako su ubeđeni da se međusobno dobro poznaju, postepeno shvataju da su u stvari jedni drugima stranci.
Ovo nije predivna knjiga. Ni knjiga koja će vas istovremeno nasmejati i rasplakati. Niti knjiga koja će vas držati budne do jutra, posebno ako ujutro imate neka posla. Ovo je obična knjiga o običnim ljudima koji žive jedni uz druge i misle da se poznaju. Malo se raduju i malo pate, malo se vole i malo mrze, malo su znanci, a malo stranci.
U ovoj knjizi nema istorijskih previranja, eksplozivnih naprava, fizičkog nasilja ni (nažalost) golotinje. Postoji ljubavna priča, u više navrata i na više mesta. Postoji laž i prevara. Postoji sticaj okolnosti. Postoji tajna večera, kao i automobil koji nailazi u odlučujućem trenutku i menja sve.
Kraj je možda srećan, ali ne mora da znači.
Ovo je, za one koji žele da znaju tačno i bez varke, knjiga o potrazi za savršenstvom.
Prva knjiga Maje Trifunović, zbirka priča „Trkači na duge pruge“ je prošla zapaženo i pokupila pohvale kritike i čitalaca. Ovog puta autorka nam je pripremila potpuno drugačiju knjigu – jedan savršen roman.
Maja Trifunović je rođena i živi u Beogradu. Završila je arapski jezik i književnost na Filološkom fakultetu, radi kao slobodni prevodilac. Prevela je 14 naslova iz oblasti beletristike (jedan s arapskog a ostale sa engleskog). Ovo je njena druga knjiga.
Povezana vest:  Antistres blokovi za crtanje u prodaji